Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό; Τι λένε τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

ΚΡΙΟΣ
Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν ευνοούνται τα συμβόλαια και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιου είδους ασχολίες, γιατί οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε εάν δεν προσέξετε τις δαπάνες σας. Μην σας παίρνει από κάτω, γιατί σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να εκδηλωθούν! Σκεφτείτε ψύχραιμα μήπως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σας και δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό από την πλευρά του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ
Μέρα που βρίθει ψευδαισθήσεων, κυρίως αναφορικά με την εικόνα που έχετε για το ταίρι σας. Θα έλεγε κανείς ότι αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, μια και ζείτε σε ένα βολικό ψέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν ασχοληθείτε παράλληλα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα στις δράσεις σας και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη! Το βράδυ χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει πιθανόν ένταση και απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων… Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις με ηρεμία.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με απερίσκεπτες καταναλωτικές δαπάνες, γιατί θα τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα…

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics