Breaking News
07 Ιουνίου 2023

Νέα αθλητική εποχή για την Τζια με τα ΚΕΑ ΒΕΑCH GAMES

 

H πανέμορφη Τζια μπαίνει δυναμικά στο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου με τη διοργάνωση ενός ολοκαίνουργιου θεσμού αθλητικού τουρισμού που δεν έχει προηγούμενο.

Πρόκειται για τη διοργάνωση KEA BEACH GAMES, μία ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων πολλαπλών αθλημάτων και δραστηριοτήτων αναψυχής στην υπέροχη Τζια!

Το πρόγραμμα για το 2023 παρουσιάζεται αναλυτικά στο www.keabeachgames.com και περιλαμβάνει Στίβο, Beach Volley, Τέννις, πεζοπορίες στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας καθώς και Υοga κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και βέβαια υπέροχα beach πάρτι! Μία μοναδική αθλητική διοργάνωση που παρόμοια της δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ σε νησί του Αιγαίου.

Η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SPORTiRiS κα Ιρις Βλαχούτσικου, παρουσίασε το θεσμό, το όραμα και την αποστολή του, την οργανωτική ομάδα, και αναλυτικά το πρόγραμμα για το 2023. «Στόχος μας είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της Tζιας μέσω της οργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλών προδιαγραφών, δραστηριοτήτων αναψυχής αλλά και την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στο νησί της Τζιας!»

Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση παρουσίασης του θεσμού ήταν ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας που προέτρεψε την τοπική κοινωνία και τους φορείς να στηρίξουν τα KEA BEACH GAMES και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να γνωρίσουν τον αθλητισμό και τις αξίες που τον συνοδεύουν αλλά και πόσο μπορεί να συμβάλει ο αθλητικός τουρισμός στην ανάπτυξη του νησιού. Επίσης τίμησε με την παρουσία της η Olympian Αφροδίτη Σκαφίδα που ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει ο αθλητισμός για μια υγιή κοινωνία!

Ένας θεσμός όπως τα KEA BEACH GAMES δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την συνεργασία και συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Δήμαρχος Κέας κα Ρένα Βελισσαροπούλου, που εξέφρασε την στήριξη της καθώς και ανακοίνωσε την Αιγίδα του Δήμου που έχει παραχωρηθεί σε αυτήν την σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Τζια, τίμησε την εκδήλωση μαζί με πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης ο Έπαρχος κος Γιάννης Ευαγγέλου έδωσε το παρών και εξέφρασε την στήριξη εκείνου στον θεσμό αλλά και της Περιφέρειας.

Καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από παιδικό CAMP και ένα αγώνα BEACH VOLLEY υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, μας τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ κος Νίκος Σοφιανός που και εκείνος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στην προσπάθεια αυτή και εύχεται σύντομα να δημιουργηθεί τμήμα Πετοσφαίρισης στον τοπικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΑΙΟ. Την Αιγίδα της έχει επίσης παραχωρήσει και η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας για το GALA ΞιφασΚΕΑ που θα οργανωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή της Δώρας Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου.

Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ κος Σίμος Δεμέναγας που υποσχέθηκε την απόλυτη στήριξη και συνεργασία για την επιτυχία των KEA BEACH GAMES καθώς το όραμα και των δύο είναι κοινό.

Ηδη το ενδιαφέρον για χορηγίες είναι μεγάλο και σημαντικές επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει τον Θεσμό όπως η εταιρεία FILIPPOS Healthcare, τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ και η εταιρεία TERRANET web solutions. Eπίσης τον θεσμό στηρίζουν και τα CAMPING KEA, PORTO KOUNDOURO beach and villas και το ΚΕΑ BLISS HOTEL.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ένα ακόμη βήμα για μία πιο «πράσινη» εποχή έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics