Breaking News
07 Ιουνίου 2023

Το μήνυμα Τζώρτζογλου για τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη…

 

Νίκος Τζώρτζογλου και Γιάννη Ασσαργιωτάκης ήταν πριν ένα χρόνο περίπου αντίπαλοι στις εκλογές της ΕΠΣΗ αλλά ποτέ ο κ. Τζώρτζογλου δεν έκρυψε την εκτίμησή του και το σεβασμό του προς τον πρόεδρο του Πόρου, ο οποίος άλλωστε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παράγοντες τα τελευταία χρόνια στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο που υπηρετεί.

Ο κ. Ασσαργιωτάκης διανύει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και δίπλα του είναι η ΕΠΣΗ και ολόκληρο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, προσευχόμενοι για εκείνον.

Μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι και μια αντιδικία που είχε προκύψει από το Final Four του 2022 ανάμεσα σε Τζώρτζογλου και Ασσαργιωτάκη δεν υφίσταται, όπως μας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, εκφράζοντας και προσωπικά την συμπαράστασή του στον κ. Ασσαργιωτάκη για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 06/06/2023 [vid]

 

 

 

 

H πανέμορφη Τζια μπαίνει δυναμικά στο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics