Breaking News
08 Ιουνίου 2023

Η Χερενφέιν ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στις 20 Ιουλίου.

 

ΟΦΗ: Η Χερενφέιν ανακοίνωσε φιλικό με τους «Κρητικούς»
Η Χερενφέιν ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο τον ΟΦΗ που πρόκειται να γίνει στο αθλητικό κέντρο του Γιουμπέγκα της Ολλανδίας την Πέμπτη 20 Ιουλίου και στις 18.00 το απόγευμα.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ επί Ολλανδικού εδάφους όπου θα βρεθεί από τις 15 μέχρι τις 30 Ιουλίου, αυτά αναμένεται ν’ ανακοινωθούν συνολικά μέσα στην εβδομάδα.


Θυμίζουμε πως η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφή του 26χρονου εν ενεργεία διεθνή, Κύπριου κεντρικού αμυντικού, Ανδρέα Καρώ ο οποίος θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ φέτος μετά τον Ριέρα.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 07/06

 

 

 

 

Από τις 8 έως τις 9 Ιουλίου 2023, κορυφαίοι αθλητές του κόσμου δίνουν ραντεβού στη Λίμνη Καϊάφα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics