Breaking News
29 Αυγούστου 2021

Μετά από τρεις ώρες αναμονής λόγω της βροχής οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας στο Βέλγιο. Έτσι και μετά από δύο μόλις γύρους ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη αφού δεν υπήρξαν αλλαγές στις θέσεις από την περιόδο των κατατακτήριων δοκιμών.

Μοναδικός άτυχος ήταν ο Σέρχιο Πέρεθ ο οποίος στον αναγνωριστικό γύρο βγήκε εκτός πίστας και έπεσε στην τελευταία θέση. Ο Τζορτζ Ράσελ πανηγύρισε το πρώτο του podium στη Formula 1, ενώ τρίτος ήρθε ο Λιούις Χάμιλτον.

Την δεκάδα έκλεισαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Σεμπάστιαν Φέτελ, Πιέρ Γκασλί, Εστεμπάν Οκόν, Σαρλ Λεκλέρκ, Νίκολας Λατίφι και Κάρλος Σάινθ. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς θα δοθούν οι μισοί βαθμοί στους πρώτους δέκα οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Formula 1: Με 22 αγώνες τη σεζόν 2021

 

 

Moto GP: Αγκάλιασε τον τίτλο ο Κουαρταραρό [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics