Breaking News
15 Ιανουαρίου 2022

Με απόλυτη συνέπεια και προσοχή στο αυστηρό επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ολοκληρώνει αυτό το διήμερο ένα μεγάλο μέρος των διασυλλογικών πρωταθλημάτων.

Η ραγδαία διασπορά του ιού δημιούργησε εμπόδια, όπως σε όλα τα αθλήματα, μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε αναβληθεί ολόκληρη η Α2 εθνική κατηγορία. Γενικά η δράση δεν σταμάτησε κι έτσι αύριο και μεθαύριο το πρόγραμμα προβλέπει να ολοκληρωθούν οι όμιλοι στην Α1 κατηγορία ανδρών, ενώ στην εξ αναβολής Α2 να τελειώσουν η α’ φάση στους άνδρες και το πρωτάθλημα στις γυναίκες. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με εξαίρεση ένα ματς στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών, που έχει οριστεί για μεθαύριο την Καβάλα. Οι κάμερες της WEB TV της ΕΦΟΕπΑ θα είναι στο ΣΕΦ και για τα αυριανά ματς (το live για την Α1 στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=xhwdw45OKSU). Επίσης στο φαληρικό στάδιο θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο οι συναντήσεις για τον 1ο όμιλο στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ανδρών με τρεις νησιωτικές ομάδες. Εξάλλου, συνεχίζονται σε έδρες και τα τοπικά πρωταθλήματα και θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας όλοι όσοι βρεθούν στις αίθουσες θα πρέπει να έχουν κάνει σήμερα ράπιντ τεστ.

Στην Α1 ανδρών η α’ φάση τελειώνει με την 9η και τη 10η αγωνιστική (και κάθε φορά υπήρχε ρεπό για κάποια ομάδα). Στον 1ο όμιλο προπορεύεται με το απόλυτο των νικών και παίρνει την πρωτιά ο Ολυμπιακός. Τη 2η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ της πρώτης 4άδας, διεκδικούν τα Ταταύλα και το Πέρα Αθηνών. Πιο μπροστά στη βαθμολογία είναι τα Ταταύλα, αλλά το Πέρα έχει ματς λιγότερο και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί από τα μεταξύ τους παιχνίδια για ένα σετ. Στην τελευταία θέση του ομίλου θα περιοριστεί η Φιλία Ορεστιάδας και θα παλέψει για τη «σωτηρία».

Στον 2ο όμιλο παραμένει αήττητος ο Παναθηναϊκός και ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ είναι από τους πιο ενδιαφέροντες στο πρόγραμμα. Στον 1ο γύρο οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-1. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά δεν είναι σίγουρη η παρουσία της στην 4άδα των πλέι οφ διότι έχει και το ντέρμπι με το 3ο της κατάταξης Ρέθυμνο. Η ομάδα της Κρήτης ελπίζει για την προνομιούχο θέση και στον 1ο γύρο είχε χάσει δύσκολα από την Ένωση με 3-2. Τελευταίος στον όμιλο μένει σίγουρα ο Ίφιτος Πατρών και θα παλέψει για την παραμονή με τον 5ο του 1ου ομίλου. Η 10η ομάδα της τελικής κατάταξης θα υποβιβαστεί. Οι 3ες και οι 4ες των ομίλων πάνε στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 με σκοπό ν’ αποφύγουν την 8η θέση και τα μπαράζ με τον 9ο της Α1, τον 2ο και τον 3ο της Α2.

Στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών υπάρχουν, κατ’ αρχάς, κάποιες αλλαγές προγράμματος στον 1ο όμιλο. Ο ουραγός ΓΑΟ Πειραιά ενημέρωσε την ομοσπονδία ότι δεν θα πάει στην Καβάλα για το τελευταίο του ματς στον όμιλο απέναντι στην τοπική ομάδα. Επίσης, η αναμέτρηση μεταξύ των αδερφικών σωματείων Γυμνασίου και Πεύκης, η οποία θα κρίνει τη 2η θέση και την πρόκριση στην πρώτη 4άδα των πλέι οφ, θα γίνει αύριο στην Αθήνα στον κοινό τους προπονητικό χώρο. Απλά στην Καβάλα (στην αίθουσα του σωματείου, στο 2ο Γυμνάσιο) καλείται να πάει την Κυριακή το Γυμνάσιο, ενώ αναβάλλεται ο αγώνας της Πεύκης με τον ΔΑΟ Ταύρου, που ήταν για την ίδια μέρα και θα διεξαχθεί σε ημερομηνία, η οποία θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο σωματείων. Την 1η θέση έχει «καπαρώσει» ο ΑΣΕΑ Καβάλας.

Στον 2ο όμιλο τις δύο προνομιούχες θέσεις για τα πλέι οφ 1-4 κατακτούν λογικά η Αθηνά Μαγκουφάνας και ο Άρης Νικαίας και μένει να μάθουμε ποιος θα πάρει την πρωτιά. Στην τελευταία θέση περιορίζεται ο Νηρέας Καρδαμύλων και στη 5η πιθανότατα ο ΑΛΦΑ Καλλιθέας. Οι συνολικές συμμετοχές στην κατηγορία είναι 11 και υποβιβάζονται πέντε ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλέψουν για την παραμονή και οι ομάδες, που στη β’ φάση θα παίξουν για τις θέσεις 5-8, ενώ εκείνες των θέσεων 9-11 οδηγούνται σίγουρα στην παρακάτω κατηγορία. Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 θ’ αναδείξουν τον πρωταθλητή, αλλά και τη 2η και την 3η ομάδα, που θα βρεθούν στα μπαράζ με τον 8ο και τον 9ο της Α1.

Στην Α2 γυναικών θα πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο ο Άρης 2006, που έχει το απόλυτο των επιτυχιών. Ομοίως στην 9η και τη 10η αγωνιστική επικυρώνουν την κατάληψη των θέσεων 2 και 3 για τα μπαράζ ανόδου η Αθηνά Μαγκουφάνας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι Φοίνικες Πάτρας είναι σίγουρα τελευταίοι, αλλά δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, καθώς ήταν μόνο πέντε οι συμμετοχές.

Στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής Λοιπής Χώρας ανδρών είναι ν’ αγωνιστούν στο ΣΕΦ ο Ποσειδώνας Τήνου, η ΑΕΣ Λέσβου Μακαράς και ο ΑΟΕΑ Κω. Τα ωράρια των δύο γύρων είναι 10:00, 12:00 και 14:00 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Ο 2ος όμιλος για τη Λοιπή Χώρα ανδρών, αυτός της Χίου, έχει τελειώσει και την πρωτιά κατέκτησε ο Φάρος Βαρβασίου.

Το πρόγραμμα:

Α1 ανδρών 1ος όμιλος:

Το Σάββατο στις 16:00:

ΓΑΣ Ελευσίς-Ολυμπιακός

Φιλία Ορεστιάδας-ΑΣ Πέρα

Ρεπό ο ΑΟ Ταταύλα

Το Σάββατο στις 18:30:

Ολυμπιακός-ΑΟ Ταταύλα

ΑΣ Πέρα-ΓΑΣ Ελευσίς

Ρεπό η Φιλία Ορεστιάδας

Α1 ανδρών 2ος όμιλος:

Το Σάββατο στις 16:00:

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ίφιτος Πατρών-ΟΕΑ Ρεθύμνου

Ρεπό ο ΟΑ Χανίων

Το Σάββατο στις 18:30:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων

Ρεπό ο Ίφιτος Πατρών

Α2 ανδρών 1ος όμιλος:

ΓΑΟ Πειραιά-ΑΣΕΑ Καβάλας δεν θα γίνει

Το Σάββατο στις 16:30 στην Αθήνα:

ΑΣ Το Γυμνάσιο ΑΟ Πεύκης

Ρεπό ο ΔΑΟ Ταύρου

Την Κυριακή στις 14:30 στην Καβάλα:

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΣ Το Γυμνάσιο

ΑΟ Πεύκης-ΔΑΟ Ταύρου αναβάλλεται

Ρεπό ο ΓΑΟ Πειραιά

Α2 ανδρών 2ος όμιλος:

Το Σάββατο στις 11:00:

Φάρος Αλεξανδρούπολης-Νηρέας Καρδαμύλων

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης-Αθηνά Μαγκουφάνας

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Άρης Νικαίας

Το Σάββατο στις 13:00:

Νηρέας Καρδαμύλων-ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Άρης Νικαίας-ΟΑΑ Ηρακλείου

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φάρος Αλεξανδρούπολης

Στην Α2 γυναικών:

Το Σάββατο στις 10:00:

ΑΟ Άρης 2006-ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας

ΓΑΟ Πειραιά-Αθηνά Μαγκουφάνας

Ρεπό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο στις 12:30:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Άρης 2006

ΠΑΛ Φοίνικες-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ρεπό ο ΓΑΟ Πειραιά

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1 . Ολυμπιακός 12 (σε 6 αγώνες)

-. ΑΟ Ταταύλα 12 (σε 7 αγώνες)

3. ΑΣ Πέρα 9 (σε 6 αγώνες)

4. ΓΑΣ Ελευσίς 8 (σε 6 αγώνες)

5. Φιλία Ορεστιάδας 7 (σε 7 αγώνες)

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. Παναθηναϊκός 12 (σε 6 αγώνες)

2. ΑΕΚ 11 (σε 6 αγώνες)

-. ΟΕΑ Ρεθύμνου 9 (σε 6 αγώνες)

-. ΟΑ Χανίων 9 (σε 7 αγώνες)

5. Ίφιτος Πατρών 7 (σε 7 αγώνες)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (σε 7 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΣΕΑ Καβάλας 12 (σε 6 αγώνες)

2. ΑΣ Το Γυμνάσιο 10 (σε 6 αγώνες)

3. ΑΟ Πεύκης 9 (σε 6 αγώνες)

-. ΔΑΟ Ταύρου 9

5. ΓΑΟ Πειραιά 8

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. Αθηνά Μαγκουφάνας 15

-. Άρης Νικαίας 15

3. ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης 13

4. Φάρος Αλεξανδρούπολης 11

5. ΑΛΦΑ Καλλιθέας 10

6. Νηρέας Καρδαμύλων 8

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟI

1. Άρης 2006 12 (σε 6 αγώνες)

2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 11 (σε 7 αγώνες)

3. Αθηνά Μαγκουφάνας 10 (σε 6 αγώνες)

-. ΓΑΟ Πειραιά 9 (σε 7 αγώνες)

5. Φοίνικες Πάτρας 6 (σε 6 αγώνες)
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 15 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Τα Χάνια, με όπλο την άμυνά τους, επιβλήθηκαν με 12-9 του Παναθηναϊκού

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics