Breaking News
16 Μαΐου 2022

Πολύ καλή η παρουσία της Μηλάκη στον Καναδά

 

Το Σαββατοκύριακο η Αργυρώ Μηλάκη συμμετείχε σε αγώνες στον Καναδά στο δεύτερο σκέλος του Nations Cup (ποδηλασία πίστας).

Η Αργυρώ Μηλάκη ταξίδεψε στον Καναδά για να αγωνιστεί στο δεύτερο σκέλος του Nations Cup (ποδηλασία πίστας). Η αυλαία για την ποδηλάτισσα του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου και της Εθνικής άνοιξε με το scratch.

Εκεί κατέλαβε την 15η θέση. Για την ιστορία η Ιταλίδα Μαρτίνα Φιντάντσα πήρε τη νίκη, με τις Λόνεκε Ούνεκεν (Ολλανδία) και Λίλι Γουίλιαμς (ΗΠΑ) να παίρνουν τις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα.

 

Το Σάββατο, η πρωταθλήτρια Ελλάδας συμμετείχε στον τελικό του Omnium. Στην γενική κατάταξη του αγωνίσματος κατέλαβε την 14η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 46 πόντους (18 στο scratch, 12 στο tempo, 16 στο elimination).

Στην κορυφή, έγινε εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα στην Ελίζα Μπαλσάμο (Ιταλία) και την Τζένιφερ Βαλέντε (ΗΠΑ), με την Ιταλία να παίρνει τη νίκη με 117 πόντους. Δεύτερη ήταν η Αμερικανίδα με 100 και στην τρίτη η Αλεξάνδρα Μάνλι (Αυστραλία) με 108.

Το τρίτο σκέλος του Nations Cup είναι προγραμματισμένο να διεξχαθεί στο Κάλι της Κολομβίας από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου. Αναφορικά με τις κατατάξεις, η Μηλάκη βρίσκεται στην 16η θέση της γενικής στο Omnium με 416 πόντους και στην 15η στο scratch με 232.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Αφιερώνω τη χαρά μου στον αδερφό μου Ιδομενέα-Ταουσιάνης Γ {vid}

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics