Breaking News
27 Μαρτίου 2023

Στο Αμύνταιο της Φλώρινας πέρασε στην ιστορία το απόγευμα της Κυριακής 26/03 ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών.

Ολοκληρώθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με θετικές εντυπώσεις για τις αγωνιστικές συνθήκες, αφήνοντας κι έναν ικανοποιητικό απολογισμό για την προβολή του αθλήματος, δεδομένου κιόλας ότι φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στην ακριτική κωμόπολη. Η προσοχή βεβαίως, πέφτει κυρίως στους πρωταγωνιστές. Στους αθλητές, που κατέκτησαν τους πανελλήνιους τίτλους και με την εξαιρετική προσπάθειά τους πρόσφεραν συγκινήσεις και κράτησαν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και το πρεστίζ της κορυφαίας διοργάνωσης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στον απόηχο του πρωταθλήματος έκαναν δηλώσεις ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Ιωάννα Γερασιμάτου, που αναδείχτηκαν Πανελληνιονίκες στο απλό, η Κωνσταντίνα Παρίδη, που μαζί με τη Γερασιμάτου πρώτευσαν στο διπλό γυναικών, οι Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, που διατήρησαν τα σκήπτρα στο διπλό ανδρών και βέβαια από το βράδυ του Σαββάτου 25/03 οι πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού μικτού Γιώργος Σταματούρος/Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Εκ μέρους του δήμου Αμυνταίου, με τον οποίο συνεργάστηκε η ομοσπονδία, μίλησε στη WEB TV της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ελένη Γυρίκη.

Οι πρωταθλητές μας αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στις επιτυχίες τους, στους καθοριστικούς ή πιο δύσκολους αγώνες τους, ακόμα και σε θέματα τακτικής. Επίσης, σχολίασαν τί τους άφησε η διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Αμύνταιο και τα οφέλη, που τυχόν προκύπτουν για την επιτραπέζια αντισφαίριση από τη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων στην Περιφέρεια.

ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσω την πρώτη θέση. Είχα μια σταθερή απόδοση και καλή ψυχολογία από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων. Τα ματς αυτά με βοηθούν να βελτιωθώ. Η διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή και σίγουρα το να γίνονται και στην Περιφέρεια αυτοί οι αγώνες βοηθάει στη διάδοση του αθλήματος», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη διατήρηση του εθνικού τίτλου του από το 2022 ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΑΠΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ»

Οι υπόλοιποι πανελληνιονίκες μίλησαν στην κάμερα της ομοσπονδίας λίγα λεπτά μετά από τις απονομές. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Έχω έναν τραυματισμό εδώ και δύο εβδομάδες, αρρώστησα κιόλας χτες και κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξω, όμως δεν δίστασα και μπήκα στο τραπέζι. Είχα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά ήθελα πάρα πολύ αυτό το χρυσό μετάλλιο γιατί το πάλευα από χρόνια έχοντας χάσει πολλούς τελικούς. Είδα την ανταμοιβή στους κόπους μου με αυτή την πρωτιά και είμαι πανευτυχής», είπε ανάμεσα στα άλλα η Ιωάννα Γερασιμάτου.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ έκανε τις δηλώσεις μαζί με τη συμπαίκτριά της στο διπλό Κωνσταντίνα Παρίδη. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού υπογράμμισε για τον καθοριστικό αγώνα του διπλού: «Νομίζω ότι στον τελικό ακολουθήσαμε πολύ καλά την τακτική μας. Εφαρμόσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και μας βγήκαν και τα χτυπήματα που θέλαμε». Η Γερασιμάτου σημείωσε από την πλευρά της: «Πρώτη φορά συνεργαστήκαμε και το φοβόμασταν λιγάκι γιατί δεν είχαμε κάνει αρκετές προπονήσεις μαζί. Ωστόσο, στα παιχνίδια μάς «βγήκε» αμέσως και θα έλεγα ότι αποδώσαμε σε όλη την πορεία του ταμπλό». Στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/204788452258804 όλα όσα δήλωσαν οι δύο πρωταθλήτριες.

Panellinio A-G_Amintaio_diplo_men_telikosΤα αδέρφια Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος συνθέτουν το πιο παραγωγικό δίδυμο της νεότερης ιστορίας του θεσμού. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Στατιστικά έχουμε δείξει ότι είμαστε το πιο συνεπές διπλό. Στον ημιτελικό οι αντίπαλοι είχαν την ατυχία με τον τραυματισμό του Σταματούρου και δεν ξέρουμε πως θα κυλούσε το ματς. Στον τελικό επικρατήσαμε και ενάντια στο πρώτο φαβορί κι ένα πολύ δύσκολο δίδυμο, όπως είναι του Αγγελάκη με τον Αντωνιάδη», τόνισε ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε: «Έχουμε αρχίσει αυτό το διπλό εδώ και δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι παίζουμε παράλληλα μαζί και στη Γαλλία, όχι μόνο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Αυτό μας βοηθάει, έχουμε κάνει και πολλή προπόνηση διότι το να παίζει αριστερός με αριστερό είναι αρκετά δύσκολος συνδυασμός». Ολόκληρες οι δηλώσεις των Κωνσταντινόπουλων στον λογαριασμό της ομοσπονδίας στο facebook https://www.facebook.com/efoepa/videos/520406503636080.

Για τον τίτλο στο διπλό μικτό, το αγώνισμα που ξαναμπήκε στο πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Περίμενα ότι θα φτάσουμε ψηλά γιατί έχουμε ξαναπαίξει αρκετές φορές μικτό με τον Γιώργο, θεωρώ ότι ταιριάζουν τα στυλ παιχνιδιού μας και παίζουμε και οι δύο καλά στα διπλά. Επίσης, είμαι χαρούμενη με την πρωτιά και γιατί γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά». Ο Γιώργος Σταματούρος, που γεύτηκε αυτόν τον τίτλο πριν γνωρίσει την ατυχία με τον τραυματισμό στον προσαγωγό, δήλωσε: «Είναι ο πρώτος μου τίτλος στο αγώνισμα, μάλιστα δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε μικτό. Νιώθω μεγάλη χαρά κι ελπίζω στο μέλλον να έχουμε κι άλλες τέτοιες διακρίσεις με τη Μαλαματένια. Το αγώνισμα έγινε μέσα σε μία μέρα, δεν είχαμε αγώνες νωρίτερα, αλλά προσαρμοστήκαμε γρήγορα στο χώρο».Όλες οι δηλώσεις στον λογαριασμό της ομοσπονδίας στο facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/efoepa/videos/1005597364157701.

Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Αμυνταίου Ελένη Γυρίκη τόνισε στη WEBTV της ΕΦΟΕπΑ: «Μετά από πρόταση των Σαρισών Φλώρινας σύσσωμη η δημοτική αρχή αποδέχτηκε να γίνει εδώ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επισημαίνοντας ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι άθλημα, που κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μας να φιλοξενούμε στην πόλη μας, στο Αμύνταιο την κορυφαία διοργάνωση κι ελπίζουμε να βρούμε ξανά και στο μέλλον τέτοια ευκαιρία με αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Όλες οι δηλώσεις της αντιδημάρχου είναι στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/187168444064751

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ FEEDER ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΤΟΛΙΟΥ

Στην Αττάλεια άρχισε σήμερα 27/03 το τουρκικό World Table Tennis Feeder, που ακολουθεί το Youth Contender στην ίδια πόλη και θα έχει επίσης ελληνική συμμετοχή. Η Κατερίνα Τόλιου θ’ αγωνιστεί στο απλό γυναικών και θα διεκδικήσει καλό πλασάρισμα. Αυτό το Feeder έχει προκριματικά γκρουπ, ωστόσο η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δεν μετέχει στη συγκεκριμένη φάση και πρόκειται ν’ αρχίσει την προσπάθειά της την Τετάρτη 29/03 κατευθείαν από το ταμπλό των «64». Η κλήρωση για τα νοκ άουτ δεν έχει γίνει ακόμα.


Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 27/02

 

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα ταξιδέψει στην Αττάλεια για προετοιμασία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics