Breaking News
26 Ιανουαρίου 2021

Νέα σοβαρή κακοκαιρία περιμένουμε από την Τρίτη με ισχυρές καταιγίδες, σταδιακή αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά βαθμιαία την Τετάρτη και σε πεδινές περιοχές κυρίως της Θράκης.

Την Πέμπτη το κρύο θα παραμείνει, όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινά και από αργά το βράδυ και στα πεδινά της Θράκης. Η θερμοκρασία από -4 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη βροχές κυρίως από το μεσημέρι και σταδιακά χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 4 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, καταιγίδες ισχυρές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά στα ημιορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από -1 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές και καταιγίδες ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και τοπικές καταιγίδες πολύ ισχυρές. Ο υδράργυρος από 2 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι νότιοι έως 9 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, καταιγίδες ισχυρές και σταδιακά χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από -2 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και ισχυρές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι έως 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή SportsView

Για να μείνει... ψηλά ο Άρης, ψάχνει αντίδραση ο ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics