Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2021

Ο «ιπτάμενος» Ολλανδός διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλο του με τη νίκη του στην Οστάνδη και βλέπει Τόκιο


O Μάθιου φαν ντερ Πόελ νίκησε τον γηπεδούχο Βουτ βαν Ερτ στην άμμο της παραλίας της Οστάνδης και για 3η διαδοχική χρονιά κατέκτησε τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Cyclo-Cross.

O «ιπτάμενος» Ολλανδός μετά τη νίκη του στην πόλη της Φλαμανδίας στο Βέλγιο, δεν είχε και πολλές επιλογές να γιορτάσει την επιτυχία του.

Επιστροφή στο σπίτι, μιάμιση μόλις ώρα μακριά από την Οστάνδη, όπου το χάρηκε με τη δικούς του ανθρώπους.

Ο κορονοϊός δεν τον άφησε να το χαρεί, όπως ήθελε, κι όπως είπε σήμερα σε 40 δημοσιογράφους μέσω zoom.

«Το κλίμα ήταν παράξενο χωρίς θεατές, όλοι βρίσκονταν στα σπίτια τους, δεν μπορούσαμε να πάμε σε ένα εστιατόριο, δεν μπορούσα να κάνω ένα πάρτι» είπε ο 26χρονος αναβάτης.

Ο Φαν ντερ Πόελ δεν έχει δίλλημα για το τι θέλει στη συνέχεια της σεζόν.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το μετάλλιο στην ποδηλασία βουνού, είναι πιο σημαντικοί για εμένα, ακόμα κι από τον Γύρο Γαλλίας, σκέφθηκα να τον παραλείψω από το πρόγραμμά μου, από ό, τι όμως κατάλαβα οι χορηγοί και η ομάδα μου θέλω να είμαι κι εκεί».
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 01/02

Ο καιρός σήμερα 01/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics