Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2021

Η διοργάνωση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην Κορτίνα ντ’ Αμπέτζο

 

Η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα Αλπικά αγωνίσματα, στην Κορτίνα ντ’ Αμπέτζο της Ιταλίας, έχει ήδη ανοίξει και η κορυφαία διοργάνωση αντρών και γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις 8 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 του μήνα.

Η χώρας μας θα συμμετέχει με 12 αθλητές και αθλήτριες, που θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα της τεχνικής (σλάλομ) και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή:

Άντρες
Αλέξανδρος Γκιννής, Γιάννης Πρώιος, Νίκος Τζιόβας, Γιάννης Αντωνίου, Χρήστος Μαρμαρέλλης, Μάνος Ζωγράφος

Γυναίκες
Μένια Τσιόβολου, Μαρινίτα Καλτσογιάννη, Φανή Μαρμαρέλλη, Αριάδνη Έτλι, Αναστασία Φερενίδου, Χριστίνα Τζίμπα.

Ο Γκιννής αναμένεται να αγωνιστεί απευθείας στον τελικό του σλάλομ, ενώ στο ίδιο αγώνισμα θα πάρουν μέρος οι Πρώιος, Τζιόβας και Αντωνίου (προκριματικά), με τους δύο τελευταίους να τρέχουν και στο γιγαντιαίο σλάλομ. Οι Μαρμαρέλλης και Ζωγράφος θα πάρουν μέρος μόνο στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

Στις γυναίκες οι Τσιόβολου, Καλτσογιάννη και Μαρμαρέλλη θα πάρουν μέρος στο σλάλομ και γιγαντιαίο σλάλομ. Έτλι και Φερενίδου θα αγωνιστούν μόνο στο γιγαντιαίο σλάλομ, ενώ η Τζίμπα μόνο στην τεχνική κατάβαση.
σπορτσ3.gr

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούλα Παπαχρήστου: Καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο

Ο.Φ.Ι - Εργοτέλης 0-1 [vid ]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics