Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Νίκη γοήτρου πανηγύρισαν οι Σέρβοι στο ΟΑΚΑ σε ένα θεαματικό παιχνίδι
Μενέλαος Σεβαστιάδης

 

 Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας μπήκαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν ένα ματς χωρίς βαθμολογικά άγχη και με κίνητρο το γόητρο. Οι Σέρβοι έφυγαν νικητές με σκορ 86-82 αφού ο Τζόρνταν Λόιντ «χάλασε» την καλύτερη βραδιά του Χάουανρτ Σαντ – Ρος με τον Παναθηναϊκό. Ο αμερικανός ηγέτης του Αστέρα, ο οποίος έχει εμπλακεί εσχάτως και σε σενάρια για τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο μοιράστηκε με ένα δεκάλεπτο σε κάθε ομάδα. Το πρώτο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος με αιχμή του δόρατος τον Χάουαρντ Σαντ – Ρος το έκλεισε στο 23-17. Με ακριβώς το ίδιο σκορ πήρε το δεύτερο ο Ερυθρός Αστέρας για το 40-40 του ημιχρόνου, με τους Τζόρνταν Λόιντ και Ογκνιεν Κούζμιτς να είναι τα στηρίγματά του.

 Οι Σέρβοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπέρασαν με 44-48 στο 23′ και κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός γύρισε το διακόπτη. Το σερί 15-0 μέχρι το 59-48 του 26′ είχε… υπογραφή του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος έκανε τη διαφορά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Οχι όμως μόνο αυτού αφού και οι Παπαπέτρου και Χεζόνια είχαν ανεβάσει στροφές και ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει πλουραλισμό και ισορροπία.

 Αποβλήθηκε ο Κάτας

 O Αστέρας δεν πτοήθηκε, απάντησε με ένα γρήγορο 12-0 για το 59-60 με πρωταγωνιστή τον Κόρεϊ Ουόλντεν και αυτό ήταν το σκορ του δεκαλέπτου. Το σερί των φιλοξενούμενων πήγε μέχρι το 18-0, για το 59-66 στο 32′. Σε εκείνο το λεπτό ήρθε και η αποβολή του Οντέντ Κάτας, με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε μια απόφαση των διαιτητών.

 Ο Τζόρνταν Λόιντ… θυμήθηκε ότι είναι ο ηγέτης του Αστέρα στο χειρότερο για τον Παναθηναϊκό σημείο. Αρχισε να σκοράρει κατά ριπάς και ήταν ο «δράστης» του 67-75 στο 37′.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τρίποντα και ισοφάρισε σε 79-79 με τον Σαντ – Ρος να βάζει το 5ο του για την ισοφάριση, αλλά ο ασταμάτητος Λόιντ με δικό του έκανε το 79-82 και ο Λάζιτς με βολές στα 11” πριν τη λήξη ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ο Χεζόνια έβαλε ένα τρίποντο από τα δέκα μέτρα στα 7” για το 82-84, αλλά ο Λόιντ έβαλε και τις κρίσιμες βολές.

Νωρίτερα στη Μόσχα, η Βαλένθια έφτασε στην αναμενόμενη νίκη επί της αποδεκατισμένης Χίμκι με σκορ 77-68 και έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Ισπανοί είχαν κορυφαίο τον Ντέρικ Ουίλιαμς και έφτασαν στις 16 νίκες, όπου υπάρχει.. συνωστισμός στην τελευταία θέση της πρόκρισης.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν ατομικά rapid test: Μαζικά κατ' οίκον τεστ για τον έλεγχο της πανδημίας [vid]

Με ελληνική υπογραφή οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη γαλλική πρωτεύουσα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics