Breaking News
23 Μαρτίου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Με Πετρούνια η ελληνική «δεκάδα» που θα αγωνιστεί στη Βασιλεία

 

Έγιναν γνωστές οι ονομαστικές λίστες συμμετοχής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών, που θα φιλοξενηθεί στη Βασιλεία, 21 με 25 Απριλίου. Οι αγώνες είναι υψηλού επιπέδου καθώς συμμετέχουν 280 αθλητές και αθλήτριες από 38 χώρες με αρκετά μεγάλα ονόματα του αθλήματος, με τους Ρώσους Αρτούρ Νταλαλογιάν και Νικίτα Ναγκόρνι να ξεχωρίζουν. Επίσης ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Βρετανός Μαξ Γουίτλοκ, αλλά και ο «θρυλικός» Ρουμάνος Μαριάν Ντραγκουλέσκου.

Από έξι άνδρες και 4 γυναίκες αποτελείται η ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Ελβετίας. Στην κορυφή των συμμετοχών ο Λευτέρης Πετρούνιας, που επιστρέφει μετά από αρκετό διάστημα με στόχο το μετάλλιο στους κρίκους.

Συμμετέχουν και οι: Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Νίκος Κρανίτης. Στις γυναίκες οι: Ελβίρα Κατσάλη, Αργυρώ Αφράτη, Χρύσα Μπαλαμή και Μαγδαληνή Τσιώρη θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται και οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλέχος, Απόστολος Πεσσίνης, Μαργαρίτα Πέρρου, Ντιάνα Γιορντάνοβα και ο γιατρός Οδυσσέας Μαξινός.
Sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαγεωργίου εν όψει των εκλογών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Πώς θα χάσετε κιλά γρήγορα και με ασφάλεια

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics