Breaking News
24 Μαρτίου 2021

 

Η Νίκη Αναστασίου αναλαμβάνει το τιμόνι στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
Δημήτρης Ντζάνης  

 

 Η Νίκη Αναστασίου είναι η νέα πρόεδρος στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και η Νίκη Αναστασίου πήρε τη νίκη, λαμβάνοντας 57 ψήφους. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ακολούθησε με 26 ψήφους και ο Λάζαρος Τσαλίκης 25. Η κ. Αναστασίου, γενική γραμματέας από το 2016, αναλαμβάνει τα ηνία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο. Μάλιστα εξελέγη με ποσοστό μεγαλύτερου του 50%. Στα 108 σωματεία έλαβε 57 ψήφους, με τον «Φρέσκο Άνεμο» του Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Λάζαρο Τσαλίκη να μένουν αρκετά πίσω.

«Όπως ήμουν θα είμαι πάντα δίπλα τους και σε κάθε στιγμή θα είμαι μαζί τους για όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες η Νίκη Αναστασίου στον κόσμο του αθλήματος, μιλώντας στο Sports3. Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι για 3,5 περίπου χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Και με δεδομένα τα προβλήματα που έφερε η πανδημία, μοιάζει απίθανο να αλλάξουν οι κλάσεις στο «Παρίσι 2024».

Αυτά όμως μοιάζουν μακρινά, ο χώρος του αθλήματος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και η νέα διοίκηση έχει πολύπλευρο έργο. Το βέβαιο είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύμπνοια, ενότητα και συνεργασία στις τάξεις της ΕΙΟ.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Εργοτέλης: Συνάντηση κορυφής και στόχος η άμεση άνοδος στην Α εθνική

Το μήνυμά του Ρεχάγκελ προς τους Έλληνες για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics