Breaking News
26 Μαρτίου 2021

Βουλγάρικο Όπεν - Πάλη: Μεγάλη επιτυχία από το νεαρό παλαιστή

 

 Στον τελικό του διεθνές τουρνουά Πάλης της Βουλγαρίας Petko Sirakov – lvanlliev, όπου έφτασε χθες η αποστολή μας ο Δημήτρης Τσομπανούδης. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόσθεσε ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στην καριέρα του.

Στο διεθνές τουρνουά Νέων -Κ23 αγωνίστηκε στα 82κ. ελληνορωμαϊκής και έφτασε έως τον τελικό, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, καθώς είναι ακόμη έφηβος. Ο Ελληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε αρχικά του Βούλγαρου Αντρέεφ με τεχνική υπεροχή και στη συνέχεια νίκησε τον Ντίμοφ (Βουλγαρία) με τεχνική υπεροχή.

Το απόγευμα ο Τσομπανούδης θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Κόγιοτς με σκοπό να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ο Δημήτρης Κουπλίδης (63κ.) αγωνίστηκε στον όμιλο με τους: Στόικα, Τρανταφίρ (Ρουμανία) και Στάνεφ (Βουλγαρία) κι αποκλείστηκε.

Σήμερα θα αγωνιστούν πέντε Ελληνες αθλητές. Πιο συγκεκριμένα θα παλέψουν οι Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.), Αποστόλης Τσιόβολος (97κ.), Νίκος Ντούνιας και Μιχάλης Ιωσηφιδης (130κ.).

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics