Breaking News
16 Απριλίου 2021

Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει αποστολή.
Ατρόμητος: Με απουσίες στο Ηράκλειο

 


Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας με Offer Zone! Δες εδώ τις προσφορές! Όροι & προϋποθέσεις |+21
Έτοιμος για το ματς-τελικό κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (15:00) ματς στο «Γεντί Κουλέ».
Εκτός επιλογών έμειναν οι τραυματίες Κιβρακίδης, Χαρίσης, Μανδάς και Ενσικουλού, ενώ για λόγους τακτικής οι Αθανασίου, Τριμμάτης, Μπουλάρι, Νταβιώτης και ο Μάτιτς.
Αναλυτικά οι επιλογές:
Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέλο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Εντομβόνγι, Τομάσεβιτς.
sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Παναχαϊκή - Εργοτέλης δείτε τις δηλώσεις πριν τον αγωνα

Με τον Απόστολο Γιάννου να εντάσσεται στην αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics