Breaking News
17 Απριλίου 2021

Πέτυχαν και δεύτερη νίκη στα προκριματικά και προκρίθηκαν στο ταμπλό των 32 που ήταν ο πρώτος στόχος - Θα παίξουν τα ρέστα τους για να μαζέψουν βαθμούς
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Ιδανικό ξεκίνημα έκαναν στο 1ο τουρνουά του Κανκούν στο Μεξικό για το παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη καθώς κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό που ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος.

Μετά την πρώτη νίκη που σημείωσαν νωρίτερα στον α προκριματικό γύρο με 2-0 σετ (21-9, 21-12) επί των Αυστριακών Κλίνγκερ Ντ. , Κλίνγκερ Ρ. τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ώρα Ελλάδας νίκησαν τις Γαλλίδες Πλασέτ, Ρισάρ με 2-0 σετ (21-15, 21-12).

Η γαλλική ομάδα ήταν Νο 9 στο ταμπλό των προκριματικών, ενώ η ελληνική ομάδα ήταν στο Νο8. Η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ καλή και δυνατή και παρά τον δυνατό αέρα κατάφερε μέσα σε 34 λεπτά να επικρατήσει και να προκριθεί στις 32 καλύτερες ομάδες. Η ελληνική ομάδα θα μάθει τον όμιλο που θα αγωνιστεί μετά το τέλος των προκριματικών και την τεχνική σύσκεψη που θα ακολουθήσει και ο πρώτος της αγώνας αναμένεται να δοθεί μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου ώρα Ελλάδας.

Στο Κανκούν θα γίνουν συνεχόμενα και κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τρία κορυφαία τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί που θα δώσουν πόντους για την προολυμπιακή διαδικασία και για αυτό το ελληνικό δίδυμο θα πρέπει να προχωρήσει ψηλά για να διατηρήσει ακέραιες τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσα από την διαδικασία της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

Sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics