Breaking News
27 Απριλίου 2021

NBA Top 10: O «CP3» έκλεψε την παράσταση

 

Για ακόμα μια φορά το Top 10 του «μαγικού κόσμου» είναι παραπάνω από εντυπωσιακό. Από τις αναμετρήσεις που έγιναν τα ξημερώματα στο NBA τα βλέμματα τράβηξε ο Κρις Πολ. Ο «CP3» βρίσκεται δύο φορές στη λίστα για ισάριθμα… «μαγικά» που έκανε κόντρα στους Νικς. Στην πρώτη περίπτωση ο άσος των Σανς έσβησε τα «φώτα» στον κατά 28 πόντους ψηλότερο Νέρλενς Νοέλ (1.83 ο Πολ και 2.11 ο Νοέλ) και στην άλλη «χόρεψε» τον Τζούλιους Ράντλ.

Και σήμερα στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Αυτή τη φορά προέρχεται από τα χέρια του Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν. Ο 27χρονος σέντερ των Μάβερικς «έσπασε» το καλάθι των Κινγκς και δικαιωματικά κατέκτησε την κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics