Breaking News
04 Μαΐου 2021

Moto GP Ισπανίας: Θρίαμβος Τζακ Μίλερ και Ducati – Μπανάια και Μορμπιντέλι στη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα

Από την αρχή φάνηκε η καλή ημέρα για τον 26χρονο Τζακ Μίλερ, που τέθηκε επικεφαλής του αγώνα, στην πίστα Χέρεθ της Ισπανίας. Οι Φράνκο Μορμπιντέλι και Πέκο Μπανάια τον ακολούθησαν με τον Φάμπιο Καρταραρό να δείχνει πως είχε τη δύναμη, αλλά και τη θέληση που χρειαζόταν, για να μείνει κοντά τους. Διαδοχικά πέρασε στην 3η, τη 2η και κατάφερε εύκολα να περάσει και τον Τζακ Μίλερ διατηρώντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο Γάλλος άρχισε να απομακρύνεται και να δημιουργεί μεγάλη διαφορά από τον Μίλερ που έδειχνε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Νωρίς στον αγώνα έπεσε ο Άλεξ Μάρκεθ και ο Άλεξ Ρινς, ενώ στη μέση περίπου του αγώνα είχε πτώση και ο Μπίντερ.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Φάμπιο Καρταραρό απολάμβανε την πρωτοπορία, αλλά και τη …μοναξιά με τη μεγάλη διαφορά από τον 2ο Μίλερ και τον 3ο Μορμπιντέλι. Ωστόσο ο Μίλερ κατάφερε να τον φτάσει και να τον περάσει, καθώς ο Γάλλος οδηγός της εργοστασιακής Yamaha είχε θέμα με τα ελαστικά του. Ο Μπανάια που υποχώρησε άρχισε να ανεβαίνει, προσπέρασε τον Αλέιξ Εσπαργκαρό με την Aprilia και βάλθηκε να κυνηγά τον Μορμπιντέλι με τη Υamaha του. Ο Μπανάια έφτασε τον Μορμπνιντέλι και τον πέρασε μετά από μερικούς γύρους καθώς το Ιταλός δεν μπορούσε να αντέξει με την μοντέλο 2019 Yamaha του τις επιθέσεις του εργοστασιακού οδηγού της Ducati.

Ο Φάμπιο Καρταραρό, αντιμετώπισε μεγαλύτερο πρόβλημα και τελικά τον πέρασαν 12 οδηγοί μέχρι το τέλος του αγώνα, τερματίζοντας μόλις 13ος. Ο Τζακ Μίλερ πήρε μια εκπληκτική νίκη και ο Πέκο Μπανάια με την 2η θέση του βρέθηκε στην κορυφή του Πρωταθλήματος! Στην 3η θέση ο Φράνκο Μορμπιντέλι, που τρέχει με μια Yamaha του 2019.

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα:
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ο Γκιώνης μπαίνει στη 10άδα των Ελλήνων αθλητών με 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics