Breaking News
15 Μαΐου 2021

Τεχνική κολύμβηση - Ημερίδα: Οι αθλητές και οι αθλήτριες που πέτυχαν τη συμμετοχή τους στα Παγκόσμια πρωταθλήματα από την πρώτη μέρα των αγώνων

 

Γιάννης Κορακής by Γιάννης Κορακής  15/05/2021 12:28 πμ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΑΔΑ  0  0

Άλλα δύο όρια για το Ευρωπαϊκό Νέων στα Χανιά, από Χίνο και Κελαϊδή

Τέσσερις αθλητές και αθλήτριές μας το πρωί, στους προκριματικούς και άλλοι δύο το βράδυ, στους τελικούς, κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές ομάδες στα επερχόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων, κατά την πρώτη αγωνιστική της Ημερίδας Επιδόσεων Εθνικών Ομάδων, στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα, την Παρασκευή (14/5). Κάποιοι από αυτούς που το έκαναν το πρωί, μάλιστα, το επιβεβαίωσαν και το βράδυ. Η Ημερίδα συνεχίζεται το Σάββατο (15/5) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (16/5). Συγκεκριμένα, όσοι έπιασαν τον στόχο:

Το πρωί, στους προκριματικούς:

Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (που θα γίνει στο 3-9 Ιουλίου Τομσκ της Ρωσίας) με χρόνο 14.36.

Η Κατερίνα Μανιάτη (ΝΟ Αμφιθεας), στα 200 μ. δίπλα πεδιλα, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεεανίδων (που θα γίνει 13-19 Ιουνίου Λινιάνο της Ιταλίας) με χρόνο 1:49.42.

Ο Βασίλης Χατζηδάκης (ΝΟ Χανίων), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεναίδων με χρόνο 15.25.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς (Δελφίνια Περιστερίου) στα 50 μ. άπνοια, όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων με χρόνο 15.62.

Το βράδυ στους τελικούς:

Αναστάσιος Μυλωνάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης) 50 μ. άπνοια 14.13, επιβεβαίωση ορίου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (που θα γίνει στο 3-9 Ιουλίου Τομσκ της Ρωσίας).

Χρήστος Καλαϊτζόπουλος (Δελφίνια Πτολεμαϊδας) 200 μ. διπλά πέδιλα 1.36.51, όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Κατερίνα Μανιάτη (ΑΝΟ Αμφιθέας) 200 μ. διπλά πέδιλα 1.49.08, επιβεβαίωση ορίου για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων (13-19 Ιουνίου Λινιάνο Ιταλίας).

Γιώργος Καλτσουκαλάς (Δελφίνια Περιστερίου) 50 μ. άπνοια 15.49, επιβεβαίωση ορίου για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων.

Απόστολος Λαμπαδάρης (ΚΟ Καλαμαριάς) 200 μ. επιφάνεια 1.27.06, όριο για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων.

Στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων, την πρώτη μέρα των αγώνων, έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Α΄Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αθανασιάδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε  ΕΔΩ.

sports3.gr

NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς

 

Με την Παπαδημητρίου η επιστροφή των ελληνικών συμμετοχών σε διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics