Breaking News
16 Μαΐου 2021

Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης
Κωπηλασία: Στο Τόκιο η Αννέτα Κυρίδου

 

Η Αννέτα Κυρίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο σκιφ των γυναικών στην Προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης και μαζί σφράγισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο Τόκιο θα βρεθεί και η Αννέτα Κυρίδου! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κωπηλασίας παρά τα πολλά εμπόδια που βρήκε στο δρόμο της κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Αννέτα Κυρίδου κατέκτησε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση αφού στον τελευταίο αγώνα πρόκρισης που διεξήχθη στην Λουκέρνη κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό σκιφ.

Η Κυρίδου τερμάτισε στη πρώτη θέση του τελικού με χρόνο 7:42.20 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Τατσιάνα Κλίμοβιτς από την Λευκορωσία.

Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Αννέτα Κυρίδου (Ελλάδα) 7:42.20

2. Τατσιάνα Κλίμοβιτς (Λευκορωσία) 7:46.22

3. Σίχο Γιονεκάουα (Ιαπωνία) 7:49.61

4. Ντιάνα Ντιμτσένκο (Ουκρανία) 7:54.57

5. Έεβα Κάρπινεν (Φινλανδία) 8.05.06

6. Αλεξάντρα Φόεστερ (Γερμανία) 8:30.32

sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΑ: Επέστρεψε… σιδερένιος ο πρόεδρος

 

Όλα τα ζώδια 16/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics