Breaking News
21 Μαΐου 2021

Στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου κωπηλασίας στη Λουκέρνη προκρίθηκαν Μαρία Κυρίδου και Στέφανος Ντούσκος.


Η πρωταθλήτρια του ΝΟΘ από την πρώτη της κιόλας κούρσα στον προκριματικό πήρε την 3η θέση με 7:52.08 και μαζί με τις αθλήτριες από την Κίνα (7:42.36) και τις ΗΠΑ (7:39.66) πήραν απευθείας τη πρόκριση στα ημιτελικά αποφεύγοντας μια παραπάνω κούρσα επαναληπτικού.

 Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής χρειάστηκε να τρέξει δυο κούρσες, λόγω των πολλών συμμετοχών, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Και στις δυο τερμάτισε πρώτος , αρχικά στον προκριματικό με 7:03.28 και στη συνέχεια στον προημιτελικό με 7:09.25.

 Αύριο Σάββατο θα διεξαχθούν και οι δυο ημιτελικοί με την Μαρία Κυρίδου να ξεκινάει πρώτη στις 12:42 ώρα Ελλάδας έχοντας αντιπάλους τις αθλήτριες από τις Ολλανδία, Μ.Βρετανία, ΗΠΑ,Ιρλανδία και Μεξικό.

Θα ακολουθήσει στις 12:54 ο ημιτελικός του Στέφανου Ντούσκου μαζί με τους αθλητές από Λευκορωσία, Λιθουανία 1, Νορβηγία, Λιθουανία 2 και Βέλγιο.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Παρελθόν οι Τάσος Πρίτσας και Κωνσταντίνος Νομικός

 

Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των χωρών για το Ολυμπιακό τουρνουά του ομαδικού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics