Breaking News
02 Ιουνίου 2021

Ο έμπειρος βαδιστής θα βρεθεί στη διοργάνωση του Τόκιο
Θανάσης Μαργαρίτης 

 


Την τρίτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιήσει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. Ο κορυφαίος βαδιστής της χώρας μας, μπορεί να μην έχει «πιάσει» το όριο για τη διοργάνωση του Τόκιο, ωστόσο το ranking φαίνεται ότι του δίνει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Χωρίς να υπολογίζονται οι Ρώσοι αθλητές ο πρωταθλητής μας βρίσκεται στην 56η θέση και παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει χρόνο που θα του έδινε την άμεση συμμετοχή του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Ο Παπαμιχαήλ είχε αγωνιστεί τόσο στο Λονδίνο το 2012, όσο και στο Ρίο το 2016. Στην Αγγλία είχε τερματίσει 22ος με 3:49.56 που ήταν και Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ στη Βραζιλία ήταν 27ος με 3:59.21.
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

2,7 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για ανάπλαση σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων

 

Με τον Πρωταθλητή ΜΜΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, συναντήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics