Breaking News
18 Ιουνίου 2021

Περβολαράκης - τένις: Ο Έλληνας τενίστας θέλει να μπει για πρώτη φορά στην τετράδα ενός τουρνουά μετά το 2019
Γιάννης Νιαστίτης  

 

Έτοιμος να μπει στην τελική τετράδα ενός τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2019, είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης. Ο 25χρονος γεννημένος στη Λεμεσό αθλητής και Νο.492 του κόσμου, αγωνίζεται στο Tulsa Pro Championships (αξίας 25.000 δολαρίων) και έχει ήδη αποκλείσει στον πρώτο γύρο τον Αμερικανό Στεφάν Κοζλόφ με 7-6, 6-4 και στον δεύτερο γύρο με walkover τον επίσης Αμερικανό Όλιβερ Κρόφορντ.

Πλέον στα προημιτελικά, εμπόδιο για τα ημιτελικά είναι ο Αργεντίνος Νίκολας Κίκερ – πρώην Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν Νο. 503. Υπενθυμίζουμε πως ο Περβολαράκης είναι αυτή τη στιγμή ο Νο.2 Έλληνας τενίστας, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο.4).

Διαβάστε επίσης:

Tο 14 ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών και Γυναικών στη Χερσόνησο

 

 

Όλα τα ζώδια 18/06

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics