Breaking News
20 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Οι αγώνες της Κυριακής
Μιχάλης Νιαβής  
Τουρκία-Ιταλία Live Streaming: Ζωντανά η πρεμιέρα

 


Με τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ Ισπανίας και Πολωνίας, ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το πέμπτο γκρουπ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Νωρίτερα, στο σημαντικότερο αγώνα της ημέρας, η Γερμανία έκανε ό,τι ήθελε με αντίπαλο την Πορτογαλία, ενώ οι Ούγγροι απέσπασαν την ισοπαλία από τη Γαλλία.

Το πρόγραμμα

 Την Κυριακή(20/6) το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ουαλία στη Ρώμη, για τον πρώτο όμιλο. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν «καίγονται» για τη νίκη, έχοντας προκριθεί ήδη στη φάση των «16». Αντίστοιχα, η Ουαλία έχει ήδη πάρει δύο θετικά αποτελέσματα και θα επιδιώξει να μη χάσει.

Την ίδια ώρα, τη σκυτάλη παίρνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελβετία και την Τουρκία στο Μπακού, για τον πρώτο όμιλο, επίσης. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν την νίκη προκειμένου να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο πρώτος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1,ενώ ο δεύτερος από το Μακεδονία TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ιταλία αντιμετωπίζει την Ουαλία στη Ρώμη

Ελβετία και την Τουρκία στο Μπακού

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 20/06

 

Πέντε νέα πανελλήνια ρεκόρ από Παταρίδου, Ταϊγανίδη, Λεργιό και Λαζαρίδου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics