Breaking News
05 Ιουλίου 2021

Στροφή στην εγχώρια αγορά έχει κάνει η Ξάνθη και αποφάσισε να κινηθεί για ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League 2.


Τελείως διαφορετικό προφίλ δείχνει ότι θα έχει στο νέο πρωτάθλημα η Ξάνθη βάσει των έως τώρα κινήσεών της. Το SDNA σας ενημέρωσε σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού από τον Βόλο και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με δύο ακόμα Ελληνόπουλα. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Μπάτζιο από τον Εργοτέλη και τον τερματοφύλακα, Αστέριο Γιακουμή από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο 29χρονος αμυντικός ήταν 4,5 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου και στο προηγούμενο πρωτάθλημα κατέγραψε 26 συμμετοχές. Σε ό,τι αφορά στον Γιακουμή, ο 33χρονος γκολκίπερ υπερασπίστηκε την εστία των Θεσσαλών σε 21 παιχνίδια. Έχει θητεύσει ακόμα σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Σπάρτη και Ολυμπιακό Βόλου.
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ Πάτρας

 

Όλα τα ζώδια 05/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics