Breaking News
20 Ιουλίου 2021

Κατοχή και αγωνιστικό παιχνίδι είχε η προπόνηση του ΟΦΗ σήμερα το πρωί, με τον Σελίμοβιτς να συμμετέχει κανονικά και τον Νέιρα να κάνει αποφόρτιση.
ΟΦΗ: Διαθέσιμος ξανά ο Σελίμοβιτς

 


Παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι με τακτική περιελάμβανε το πρωί της Τρίτης (20/7) η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο προπονητικό κέντρο του Οστερμπεκ, πριν την αναχώρησή της για το Μιλ.
Κανονικά προπονήθηκε ο Bαχίντ Σελίμοβιτς, ενώ ο Χουάν Νειρα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι Μπόι Βάτερμαν και Απόστολος Διαμαντής έκαναν θεραπεία, με τους Αντίλ Ναμπί και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η επόμενη προπόνηση των παικτών της κρητικής ομάδας θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (21/7) στο προπονητικό κέντρο του Μιλ.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 20/07/2021

 

 

Όλα τα ζώδια 20/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics