Breaking News
23 Ιουλίου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

Η σχέση του Στέφανου Ντούσκου με την κωπηλασία ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά.


Δίχως να συναντήσει καμία δυσκολία ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε την πρώτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά στο μονό σκιφ και πέρασε στα προημιτελικά.

Σε βαρκάδα μετέτρεψε την προκριματική του σειρά ο Στέφανος Ντούσκος. Ο 24χρονος πρωταθλητής της κωπηλασίας στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Ντούσκος τερμάτισε εύκολα πρώτος στη δεύτερη προκριματική σειρά και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κωπηλάτης έφυγε μπροστά από την αρχή της διαδρομής και όσο περνούσε η ώρα απλά μεγάλωνε τη διαφορά του.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν επίσης ο δεύτερος Τζόρνταν Πάρι από τη Νέα Ζηλανδία (7:04.45) και ο τρίτος Αλβάρες Τόρες Μασίας από το Περού (7:07.92).

Μία δεύτερη ευκαιρία, στα επαναληπτικά θα έχουν ο 4ος Κουέντιν Αντονέλι από το Μονακό (7:10.52), ο 5ος Χόρχε Ιγκνάθιο Βάθκεθ από τη Δομινικανή Δημοκρατία (7:43.71) και ο Ρίλιο Ρι από το Βανουάτου (8:00.98).

Τα αποτελέσματα:

Στέφανος Ντούσκος 6:59.49
Τζόρνταν Πάρι (Νέα Ζηλανδία) 7:04.45
Άλβαρο Τόρες Μασίας (Περού) 7:07.92
Κουεντίν Αντονιέλι (Μονακό) 7:10.52
Ιγκνάσιο Βάσκεζ (Δομινακή Δημοκρατία) 7:43.71
Ρίλιο Ριλ (Βανουάτου) 8:00.98
sport24
Διαβάστε επίσης:

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης οι Θερινοί Αγώνες Κολύμβησης.

 

 

Γκιώνης: «Θέλω να συνδυάσω καλές εμφανίσεις με αποτελέσματα»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics