Breaking News
26 Ιουλίου 2021

Τόκιο 2020 - Ιστιοπλοΐα: Με το πέρας των 6 πρώτων ιστιοδρομιών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 13η θέση στη κατηγορία RSX,υποχωρώντας 2 θέσεις
Παναγιώτης Αποστολόπουλος


Ο Έλληνας ιστιοπλόος που συνεχίζει τις μάχες του στη κατηγορία RSX στο Τόκιο και που τις πρώτες πρωινές τερμάτισε πέμπτος στην τέταρτη ιστιοδρομία, δυστυχώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη και βρέθηκε στη δέκατη θέση στην έκτη ιστιοδρομία.

Ο Κοκκαλάνης πλέον μετά το τέλος των 6 ιστιοδρομιών είναι στη 13η θέση της γενικής κατάταξης με 50 βαθμούς ποινής, υποχωρώντας 2 θέσεις σε σχέση με τη χτεσινή γενική κατάταξη που ήταν 11ος.

Στην πρώτη θέση είναι ο Ολλανδός Κίραν Μπαντλό με 15 βαθμούς ποινής. Ακολουθεί ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 16 βαθμούς ποινής και ο Ματέο Λανς Σανζ από την Ελβετία με 20 βαθμούς ποινής.

Η δράση για τον Έλληνα πρωταθλητή συνεχίζεται την Τετάρτη και μεταφέρεται από την Καμακούρα στη Φουτζισάβα για 3 ιστιοδρομίες.

Την Πέμπτη οι ιστιοπλόοι επιστρέφουν στην Καμακούρα για τις τελευταίες 3 ιστιοδρομίες και το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η medal race στην Ενοσίμα.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics