Breaking News
30 Ιουλίου 2021

Νέες προβολές της ταινίας για το Αλτσχάιμερ



Με νέες προβολές συνεχίζει το ταξίδι της στην Κρήτη,η ταινία «Για θύμισε μου –Μια ταινία για το Αλτσχάιμερ».

Η εθελοντική ταινία της Μαρίας Σβολιαντοπούλου μετά τη sold out προβολή στο θερινό Κινηματογράφο «Βηθλεεμ» στο Ηράκλειο στις 25/07, ξεκινά μια σειρά από προβολές για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ειδικότερα:

Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 21:00 – Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ο παράδεισος» στις Αρχάνες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Τετάρτη 04 Αυγούστου στις 21:00 – Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αρκαλοχωρίου,
Είσοδος 3€ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Αλληλεγγύη Ηρακλείου Εταιρία Αλτσχάιμερ και υγιούς γήρανσης

Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 21:00 – Αγροκήπιο στο Καλό Χωριό Πεδιάδος με ελεύθερη είσοδο.
Η ταινία καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, συμμετείχε και διαγωνίστηκε σε διαδικτυακά και όχι μόνο φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο (με τον τίτλο Remind Me) και έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής 18 βραβεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Παράλληλα διαγωνίζεται σε διάφορα ανεξάρτητα διεθνή Φεστιβάλ με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Σκοπός της ταινίας είναι η επιβραύβευση των φροντιστών των ανθρώπων που νοσούν, καθώς και να ενημερώσει το κοινό και να τους προτρέψει να οικειοποιηθούν και να εξοικειωθούν με τη νόσο.

patris.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics