Breaking News
01 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τη Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη-Κομηνέα ως παρτενέρ της Εβελίνας Παπάζογλου, δηλώθηκε η Ελλάδα στο ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Στο αεροπλάνο για Τόκιο η Πλατανιώτη.

 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα, βρίσκεται ήδη καθοδόν προς την Ιαπωνία, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι διοργανωτές θα της επιτρέψουν να αγωνιστεί.

Έτσι, στην τεχνική σύσκεψη πριν την έναρξη των αγωνισμάτων της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η ελληνική αποστολή αποφάσισε να δηλώσει την Αλζιγκούζη στο ντουέτο, προκειμένου να μη χαθεί η δυνατότητα της Ελλάδας να μετάσχει στον προκριματικό, που αρχίζει αύριο (2/8) με το ελεύθερο πρόγραμμα στο Τόκιο.

Αντίστοιχα, στο ομαδικό δηλώθηκε η Δανάη Καριώρη, που ήταν στην αποστολή ως αναπληρωματική, μαζί με τις Παπάζογλου, Αλζιγκούζη, Φραγκάκη, Γιαλαμά, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς και Βασιλοπούλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΟΕ αναφέρει:

«Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Λευτέρης Πετρούνιας: Πιο έτοιμος από ποτέ

 

 

 

Στην 8η θέση οι Μάντης – Καγιαλής στα 470 μετά από οκτώ κούρσες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics