Breaking News
01 Αυγούστου 2021

Με Στεφανίδη, Νικόλ και Πόλακ ο προκριματικός του επί κοντώ
Κώστας Ευθυμιάδης

 

Ξενύχτι για... μετάλλιο με Τεντόγλου -Με Στεφανίδη, Νικόλ και Πόλακ ο προκριματικός του επί κοντώ

Πλούσια ελληνική συμμετοχή στον στίβο στο αυριανό πρόγραμμα με τον Μίλτο Τεντόγλου να διεκδικεί ένα μετάλλιο στο μήκος.
Στην μάχη των προκριματικών Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Πόλακ
Σφύρα και 200 μέτρα στο πρόγραμμα
Αρκετές ελληνικές συμμετοχές έχει το σημερινό πρόγραμμα στον στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά όλα τα μάτια θα στραφούν τα ξημερώματα πάνω στον Μίλτο Τεντόγλου.

Στις 04:20 (ΕΡΤ2) θα διεξαχθεί ο τελικός του μήκους όπου αν όλα πάνε καλά, τότε η Ελλάδα θα δει το δεύτερό της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες (και έρχεται αργότερα και το τρίτο λογικά με τον Πετρούνια).

Ο Τεντόγλου πάει με τον «αέρα» του εύκολου προκριματικού όπου με ένα άλμα στα 8,22μ. πέρασε στον τελικό. Με 8,60μ. φέτος έχει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο και με την εικόνα που έδειξε στον προκριματικό από το μοναδικό του άλμα, είναι σε θέση να βγάλει μια επίδοση πάνω από τα 8,50μ. που θα τον βάλει στο βάθρο.

Τώρα αν θα είναι χρυσό, αυτό είναι ανοιχτό καθώς ο Κουβανός Ετσεβαρία, που είναι και το μεγάλο όνομα του τελικού, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θεωρητικά είναι το φαβορί για την πρώτη θέση μαζί με τον Ελληνα πρωταθλητή Ευρώπης.

Ανοιχτό είναι και το ποιος θα ακολουθήσει στο βάθρο με τον Αμερικανό Χάρισον, τον Κουβανό Μασό και τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ να θεωρούνται ως οι πιθανότεροι.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

 

Τα highlights του Grand Prix της Ουγγαρίας [vid]

 

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Πινγκ-Πονγκ: Στις θέσεις 17-32 η Γκαϊντατζή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics