Breaking News
05 Αυγούστου 2021

Ο Μάνος Βεργανελάκης κάνει με επίσημο τρόπο το βήμα παραπάνω στην προπονητική του πορεία, ανήκοντας πλέον στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά.


Ο Χανιώτης προπονητής, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Πανακρωτηριακό για τη νέα πρόκληση της καριέρας του θα είναι αναλυτής της χανιώτικης ομάδας, κατέχοντας το σχετικό δίπλωμα ανάλυσης ποδοσφαιρικής απόδοσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:


Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χανιώτη προπονητή Μανώλη Βεργανελάκη, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο ως αναλυτής.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και ανάλυσης ποδοσφαιρικής απόδοσης (Soccer Performance Analysis) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics