Breaking News
10 Αυγούστου 2021

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, στο τουρνουά του Βόλου,
Με νίκη ολοκλήρωσε το τουρνουά του Βόλου ο ΟΦΗ.

 

Οι κρητικοί στον μικρό τελικό που έγινε την Τρίτη 10/8 επικράτησαν του Ατρόμητου με 2-1, σημειώνοντας μάλιστα τα δύο τέρματα στην εκπνοή του αγώνα, σε ένα παιχνίδι μέτριο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αλλά με φινάλε… γκραν γκινιόλ.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με σουτ του Κωτσόπουλου. Ο ΟΦΗ άργησε αλλά αντέδρασε στο φινάλε. Στο 90’ ο Μπαλογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους Κρητικούς, οι οποίοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, ένα λεπτό αργότερα, όταν κεφαλιά του Βούρου σταμάτησε στο δοκάρι και ο Φαν Ντούινεν από κοντά με νέα κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του.

Για τον ΟΦΗ ο Πισάνο είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα, τον Μεγιάδο αμυντικό χαφ, τους Μπαλογιάννη, Νέιρα κεντρικά χαφ, τους Σαρδινέρο, Γρίβα στα άκρα και τον Καστάνιος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Νταβιώτη, Χατζηισαΐα, Μαυρομάτη, Καστελιάνος, τους Νάτσο, Σάλομον στον άξονα, τους Πισάνο, Καρτάλη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον Κωτσόπουλο.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 10 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics