Breaking News
15 Αυγούστου 2021

Τένις - Λάκη: Η 16χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό των Γυναικών νίκησε στον πρώτο προκριματικό γύρο του τουρνουά της Vrnjacka Banja, τη Ταμίρα Πάσεκ
Γιάννης Νιαστίτης


Το ντεμπούτο της έκανε στη Vrnjacka Banja της Σερβίας σε τουρνουά 25.000$, το… μέλλον του ελληνικού τένις, Μιχαέλα Λάκη. Η 16χρονη πρόσφατα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό των Γυναικών, αντιμετώπισε την πολύ έμπειρη και άλλοτε No.26 του κόσμου Αυστριακή Ταμίρα Πάσεκ στον πρώτο προκριματικό γύρο, την οποία και νίκησε.

Η Ελληνίδα κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ (6-1), αλλά έχασε το δεύτερο εξίσου εύκολα (2-6), ωστόσο στο σούπερ τάι μπρέικ (10-2), η Λάκη κυριάρχησε απόλυτα και εξασφάλισε μια τεράστιας σημασίας νίκη για την αυτοπεποίθησή της και ταυτόχρονα την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο, απέναντι σε μια αθλήτρια που στο παρελθόν είχε νικήσει αθλήτριες όπως η Αντζελίκ Κέρμπερ και η Καρολίν Βοζνιάκι.

Η Μιχαέλα, η οποία βρίσκεται στο Νο.1229 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, θα διεκδικήσει αύριο την πρόκριση, ώστε να μπει στο κυρίως ταμπλό, απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλη, την 20χρονη Φούνα Κοζάκι από την Ιαπωνία, που είναι στο Νο.6 του ταμπλό και στο Νο.718 της παγκόσμιας κατάταξης.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 15/08

 

 

Όσο η Κρήτη βγάζει Κορωνάκηδες...

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics