Breaking News
17 Αυγούστου 2021

Κεκλεισμένων των θυρών η αυριανή φιλική αναμέτρηση

 

 Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται καθημερινά στις τάξεις του Εργοτέλη, με το σημερινό πρόγραμμα να είναι γεμάτο, περιλαμβάνοντας φυσική κατάσταση και τακτική, με τους παίκτες να βρίσκονται τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου

Μάλιστα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έδειχνε ικανοποιημένο από την δουλειά και την διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές στην εκτέλεση του προγράμματος.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα (Τετάρτη 18/08), το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση ενώ το απόγευμα, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας, μετά από αυτό του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΟΑ. Συγκεκριμένα θ’ αντιμετωπίσουν στις 18:30 τον Αλμυρό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο Παγκρήτιο στάδιο. Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Πόρος: Με Ρωμανό αντί ΠΑΝΟΜ το πρώτο φιλικό

 

 

Θέλει Γιακουμάκη η Σέλτικ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics