Breaking News
18 Αυγούστου 2021

Η FIBA ανακοίνωσε την Τρίτη τα γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ γυναικών του 2023 και χώρισε τις 38 εθνικές ομάδες σε οκτώ υποομίλους.


Έτσι, η Ελλάδα μπήκε στο δεύτερο γκρουπ μαζί με τις Λευκορωσία, Ρωσία, Ιταλία και Σουηδία.
Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται η Ισπανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Σερβία και η Τουρκία, στο τρίτο το Μαυροβούνιο, η Μεγάλη Βρετανία, η Τσεχία, η Σλοβακία και η Λετονία, στο τέταρτο η Σλοβενία, η Ουκρανία, η Βοσνία, η Ουγγαρία και η Κροατία, στο πέμπτο η Λιθουανία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, στο έκτο η Ολλανδία, το Ισραήλ, η Πορτογαλία, το Λουξεμβούργο και η Δανία, στο έβδομο η Ελβετία, η Ιρλανδία, η Αυστρία και η Εσθονία και στο έβδομο η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία.
Οι δέκα πρώτες ομάδες των ομίλων θα προκριθούν στα τελικά της διοργάνωσης, όπως και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες.
Η κλήρωση των προκριματικών θα διεξαχθεί στις 20 του μήνα.
sport-fm.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 18/08/2021[vid]

 

 

Ο... δανεικός Ντουρμισάι δεν απασχολεί τον ΟΦΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics