Breaking News
21 Αυγούστου 2021

Μ' ένα συγκινητικό μήνυμα, ο προπονητής των πρωταθλητών και του Ορέστη Ντουσάκη, ο Κωστής Παπαμαρκάκης, ευχαριστεί για τα μηνύματα που λαμβάνει για τη μεγάλη επιτυχία του αθλητή του ν’ αναδειχθεί δεύτερος στον κόσμο στην σφυροβολία.


Ο Παπαμαρκάκης εστιάζει στο ευχαριστήριο του στον Μανώλη Θωμαδάκη όπου πρόκειται για τον άνθρωπο που τα τελευταία δύο χρόνια έχει παραχωρήσει το χωράφι του στην Αγυιά προκειμένου να προπονούνται οι αθλητές της σφυροβολίας. «Ο Μανώλης μας διέθεσε προσωρινά την περιουσία του κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε κι έχετε δει όλοι σ’ αυτά τα 2 χρόνια τι έγινε και τι αποτελέσματα έχουν έρθει. Όλοι μας λοιπόν ας δώσουμε τα εύσημα σ αυτό τον άνθρωπο που ήρθε να καλύψει το κενό που παρουσίασαν εδώ και 30 χρόνια η Ελληνική Πολιτεία και οι τοπικοί φορείς. Αν δεν ήταν αυτός σήμερα δεν θα βλέπαμε αυτή την διάκριση», γράφει σχετικά ο προπονητής του ΓΣ Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αναλυτικότερα το μήνυμα του έχει ως εξής:

Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων και ευχών, σας ευχαριστώ που συμμετέχετε στη χαρά μας και μας δείχνετε την αγάπη σας.

Estrella

Θέλω από δω από την μακρινή Κένυα να κάνω μια παρατήρηση, τα συγχαρητήρια για αυτό το μετάλλιο ανήκουν πρώτα απ’ όλα στον άνθρωπο που βλέπετε στη φωτογραφία το καλό μας φίλο Μανώλη Θωμαδάκη. Αυτός πρώτα απ’ όλους πρέπει να πάρει τα εύσημα, γιατί είναι ο άνθρωπος που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε… Να μη ξεχνούμε μα δεν έχει περάσει και πολύ καιρός… μέχρι τον Απρίλη του 19 παλεύαμε να κάνουμε προπόνηση στους αμμόλοφους του Κλαδισσού… ο Ορέστης που σήμερα έφερε ένα μετάλλιο στην Ελλάδα σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μέχρι τον Απρίλη του 19 πάλευε να προπονηθεί εκεί…

Ο Μανώλης λοιπόν μας διέθεσε προσωρινά τη περιουσία του κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε κι έχετε δει όλοι σ αυτά τα 2 χρόνια τι έγινε και τι αποτελέσματα έχουν έρθει. Όλοι μας λοιπόν ας δώσουμε τα εύσημα σ αυτό τον άνθρωπο που ήρθε να καλύψει το κενό που παρουσίασαν εδώ και 30 χρόνια η Ελληνική Πολιτεία και οι τοπικοί φορείς. Αν δεν ήταν αυτός σήμερα δεν θα βλέπαμε αυτή την διάκριση.

Μανώλη σ’ ευχαριστούμε και θα σου ξαναπώ, το καλό που μας έκανες να σου το ξεπληρώσει ο Θεός στα κοπέλια σου.
athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Πάει για άλλες τέσσερις προσθήκες!

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 21/08/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics