Breaking News
21 Αυγούστου 2021

Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έδωσαν φιλικό, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 2-1.

 

Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και αξιοποίησαν τρεις εξ αυτών.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης ήταν ισάξιοι, οι άμυνες έκαναν άψογα την δουλειά τους και στα πρώτα 45 λεπτά δεν μπήκε κανένα γκολ.

Ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε θέαμα και γκολ. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Καστάνιος στο 47ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 51′ με τον Σαχλί.

Παρ’όλα αυτά οι Κρητικοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84ο λεπτό πήραν την νίκη με όμορφο τέρμα του Βαν Ντάινεν.


Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (65′ Κραγιόπουλος), Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι (46′ Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (65′ Μαρτίνες), Τσιλούλης (65′ Βιτλής), Παλμίδης (46′ Σαχλί), Ιωαννίδης (46′ Ντάουντα)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (61′ Διαμαντής), Βούρος, Λυμπεράκης (61′ Γκαγέγος), Μαρινάκης (61′ Ουές), Κοροβέσης, Μπαλογιάννης (71′ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Καστάνιος (61′ Φαν Ντάινεν), Γρίβας (61′ Καμάου)
novasports.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 21/08

 

 

ΟΦΗ: Τεστ... ετοιμότητας με Απόλλωνα Σμύρνης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics