Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2021

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021
ζώδια

 

Ζώδια: Oι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου 2021
Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021;

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός
Το πρωί είναι η πιο ευνοϊκή χρονική στιγμή της μέρας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Υπέροχες συνθήκες θα επικρατήσουν για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις!

Ταύρος
Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μάνατζερ, του διευθυντή σας, ενός φίλου ή ενός συνάδελφου σας, δεν πρέπει να χάσετε χρόνο και να το κάνετε νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τη μεταφορά δεδομένων.

Δίδυμοι
Τα πράγματα μπορεί να πάνε εκπληκτικά σήμερα, αν δεν κάνετε εσείς την γκάφα σας και τα τινάξετε στον αέρα. Μην παρασύρεστε σε μυστικές δραστηριότητες και εμπιστευτικές συζητήσεις.

Καρκίνος
Η δίψα για καινοτομία και αλλαγή μπορεί να θολώσει την κοινή λογική σας! Να είστε προσεκτικοί όταν επενδύετε σε μια άγνωστη επιχείρηση ή να μπείτε σε ένα «παιχνίδι», με κανόνες που δεν γνωρίζετε ή δεν κατανοείτε πλήρως.

Λέων
Να είστε πιο επιφυλακτικοί όταν συναντάτε νέους ανθρώπους. Ο διάλογος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που αναμένατε και οι δύο πλευρές.

Παρθένος
Σήμερα πολύ λίγες καινοτόμες ιδέες σας θα περάσουν το τεστ της επιβίωσης! Αν είστε πειραματιστές, η αποφασιστικότητα και μια αντισυμβατική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Ζυγός
Είναι μια υπέροχη μέρα για ξεκούραση. Προσέχετε ωστόσο τις δαπάνες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε πολύ! Μπορεί να ενδώσετε για παράδειγμα σε μια εμμονή του παιδιού σας, αγοράζοντας του ένα ασυνήθιστο και ακριβό παιχνίδι, που θα χάσει το ενδιαφέρον του μέσα σε λίγες ώρες.

Σκορπιός
Η ένταση αυξάνεται σήμερα! Τα γνώριμα μονοπάτια δεν είναι πλέον ενδιαφέροντα, αλλά ότι νέο και άγνωστο είναι δύο φορές πιο συναρπαστικό! Προσέξτε όμως να μην βλάψετε τις σχέσεις σας…

Τοξότης
Η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Ταυτόχρονα όπως δεν θα στερηθεί προβλημάτων! Στην θεωρεία θα φαίνεται ότι κυμαίνονται σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια, στην πράξη όμως θα υπάρξουν προβλήματα.

Αιγόκερως
Η οικονομική κατάσταση σας θα εξελιχθεί γενικά θετικά σήμερα. Δεν θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ικανότητά σας να κερδίσετε τα προς το ζην. Καιρός να ξεκινήσετε κάποιες αποταμιεύσεις για τις πιο δύσκολες μέρες.

Υδροχόος
Θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε σήμερα. Αντί για τη συνεργασία και την επιθυμία να δράσετε με κάποιο άτομο από κοινού, μπορεί απροσδόκητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με την άρνηση ή την κριτική του.

Ιχθείς
Σήμερα θα είναι δύσκολο να ελέγξει μια κατάσταση και να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που θα επικρατούν. Οι προσπάθειές σας να σκεφτείτε λογικά δεν θα είναι πάντα επιτυχείς.
mononews.gr
Διαβάστε επίσης:

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics