Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Παραολμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πέρασαν στην ιστορία, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα να είναι αυτός που κράτησε ψηλά την σημαίας της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης!


Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής των 100 μέτρων μαζί με τον Σωτήρη Γκαραγκάνη ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, για να πάρουν το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση, χάρη στο παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσαν στον τελικό των 100μ. Τ11.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα.

https://www.gazzetta.gr/paraolympiakoi/2039910/o-hrysos-gkabelas-simaioforos-stin-teleti-lixis-ton-paraolympiakon-agonon


Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Το χρονοδιάγραμμα για Μεγιάδο και η περίπτωση Γιακουμάκη

 

 

 

Σήμερα 05 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics