Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2021

Ε.Φ.Ο.Α.: Οι δηλώσεις του διευθυντή της διοργάνωσης, Αλέξη Ζητρίδη.



Ε.Φ.Ο.Α.: «Είμαστε πανέτοιμοι να φιλοξενήσουμε με επιτυχία το Davis Cup»


Οι αγώνες του Davis Cup θα πραγματοποιηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο (18-19/09) στο Ηράκλειο με την Ε.Φ.Ο.Α. μέσω του Αλέξη Ζητρίδη, διευθυντή της διοργάνωσης, να εγγυάται την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Υπενθυμίζουμε, ότι στους αγώνες θα συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με στόχο να ενισχύσει την Εθνική ομάδα τένις απέναντι στην αντίστοιχη της Λιθουανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζητρίδη:

«Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας, η Ε.Φ.Ο.Α. φιλοξενεί στην Ελλάδα τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες όπως είναι η αναμέτρηση Ελλάδας – Λιθουανίας για την άνοδο στο World Group I, την κορυφαία κατηγορία του Davis Cup, στην οποία η Ελλάδα δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, του Ρικάρντας Μπεράνκις και των υπόλοιπων αθλητών των δύο Εθνικών ομάδων, αποτελούν εγγύηση για εξαιρετικό θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες στις 18 και 19/9 στα ανακατασκευασμένα «σκληρά» γήπεδα του Lyttos Beach στην Κρήτη.

Στοίχημα και δέσμευση για εμάς ως διοργανωτές είναι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, να υλοποιήσουμε αγώνες που όχι μόνο θα ικανοποιούν τα υψηλά standards της ITF αλλά θα τα ξεπερνούν, προσφέροντας τόσο στους αθλητές, όσο και στους φίλους του τένις που θα τους παρακολουθήσουν από κοντά ή από την πλατφόρμα της Cosmote TV, μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία.

Με προτεραιότητα μας την ασφάλεια της υγείας όλων, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε αθλητές και κοινό στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach σε μια γιορτή του τένις.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας».

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics