Breaking News
03 Οκτωβρίου 2021

Ο Εργοτέλης χαμογέλασε στο Κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας της Α' Εθνικής Γυναικών. Στο Μαρτινέγκο επικράτησε του Αστέρα Ρεθύμνου με 4-0.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό. Η Κελαϊδή υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή, με την Σιδηρά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί (1-0). Τα υπόλοιπα τρία τέρματα του Εργοτέλη σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 56ο λεπτό με την Κωνσταντοπούλου (2-0), ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Ραπάνη και διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 με τη Δρακωνάκη στο 74ο λεπτό.

Διαιτητής: Δημήτρης Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Μανώλης Καφεσάκης (Λασιθίου) – Μιχάλης Κοκοτάκης (Λασιθίου)

Εργοτέλης (Γιάννα Δούκα): Γρηγοριάδου, Κωνσταντοπουλου, Τούνα, Σιδηρά, Καλέση, Δρακογιαννάκη, Δρακωνάκη, Ραπάνη, Γουνάκη (76′ Σαριδάκη), Φανουράκη, Ξέρα.

Mikel Chania Delivery
Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Μανουκαράκη, Καλλιγιάννη, Νάνου, Κελαϊδή (44′ λ.τρ. Καραμουσαδάκη), Κιαχίδου, Πιτσή, Βορριά, Δαφέρμου, Μανωλίτση, Παπακωνσταντή (69′ Καραντωνάκη), Δρακάκη.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Εργοτέλη:

«Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν και τις απουσίες ποδοσφαιριστριών λόγω τραυματισμών καταφέραμε να πάρουμε σήμερα το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι σήμερα στο παιχνίδι δεν απειληθήκαμε καμία στιγμή.

Είχαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον έλεγχο και προσπαθήσαμε μέσα από συνδυαστικό ποδόσφαιρο να πατήσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ.

Κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Εύχομαι στον Αστέρα Ρεθύμνου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics