Breaking News
03 Οκτωβρίου 2021

Μία αθλήτρια η οποία αδικήθηκε με τη μη συμμετοχή της στην αποστολή που βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Βιολέτα Ζουζούνη, ανταμείβεται με απόφαση που πήρε η ΚΟΕ.


Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται, μιας και η νεαρή διεθνής πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος στο ΔΣ των αθλητών-αθλητριών της Ομοσπονδίας όπως σημειώνεται σε σχετική απόφαση που λήφθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

 «Ορίστηκε η διεθνής αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και φοιτήτριας ιατρικής Βιολέτα Ζουζούνη ως αναπληρώτρια εκπρόσωπος στο ΔΣ των αθλητών/αθλητριών», σημειώνεται σχετικώς από την ΚΟΕ.

Μια δικαίωση -έστω και εκ των υστέρων- βέβαια για τη Ζουζούνη, την αδικία σε βάρος της οποίας ανέδειξε το athlitiko σ’ ένα θέμα όπου έλαβε πανελλήνια έκταση μετά μάλιστα και τη δημόσια παραδοχή που υπήρξε από την πρώην ομοσπονδιακή τεχνικό και επικεφαλής του αθλήματος, Μαρία Θηβαίου.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics