Breaking News
07 Οκτωβρίου 2021

Ένα ακόμα πολύ ευχάριστο νέο προέκυψε για τον μικρό Γιάννη Κιοσελόγλου λίγες ημέρες μετά από το ασημένιο μετάλλιο, που κατέκτησε στην κατηγορία αθλητών έως 11 ετών στο World Table Tennis Youth Contender της Σερβίας.

Στην είσοδό του στους πίνακες παγκόσμιας κατάταξης ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας σε όλα τα αγωνίσματα παμπαίδων φιγουράρει ήδη στο νούμερο 11 της ηλικιακής κατηγορίας του! Είναι εξέλιξη, που βασικά προσφέρει ώθηση και κίνητρο στα παιδιά αυτής της ηλικίας κι από κει και πέρα αποτελεί ηθική ανταμοιβή για όλους όσοι τα βοηθούν και φυσικά ένα ακόμα σημάδι ότι η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση διατηρεί και στις πιο μικρές ηλικίες καλό επίπεδο, που μπορεί να δουλευτεί και να υποστηριχτεί. Από το 2021 οι πίνακες αξιολόγησης είναι εβδομαδιαίοι για όλες τις κατηγορίες. Οι τελευταίοι δημοσιεύτηκαν χτες κι εκτός από τον αθλητή του Ποσειδώνα Λουτρακίου περιλαμβάνουν ουσιαστική μεταβολή για τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού νέων Αλέξανδρο Μαδέση, όπως και την πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Κούτρα, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν στο Βελιγράδι. Ο Μαδέσης μάλιστα, είχε το πλασάρισμα στις θέσεις 9-16 του Under 17 και σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο στις εφηβικές κατηγορίες με 122 και 256 θέσεις.

Τα WTT Youth Contender με κατηγορίες από το U11 έως το U19 μπήκαν το 2021 στη ζωή των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γι’ αυτόν τον λόγο απέκτησαν και οι πίνακες αξιολόγησης τις συγκεκριμένες ηλικίες. Στην κατηγορία των αθλητών έως 11 ετών υπάρχουν φυσικά τα λιγότερα αξιολογημένα παιδιά, άλλωστε είναι και ελάχιστα τα YouthContender, που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Ο Κιοσελόγλου εμφανίζεται να έχει πάρει 15 βαθμούς μετά το παρθενικό του τουρνουά στο εξωτερικό κι αυτοί οι βαθμοί τού ήταν αρκετοί για να παρουσιάσει την πολύ υψηλή και τιμητική 11η θέση. Στην κατηγορία Under 13, όπου επίσης αγωνίστηκε στο σερβικό όπεν, ο Λουτρακιώτης αθλητής βρέθηκε στο νούμερο 57 με τους ίδιους φυσικά βαθμούς.

Εντυπωσιακή άνοδο στις ηλικιακές κατηγορίες των εφήβων είχε ο Αλέξανδρος Μαδέσης. Στο πρώτο του διεθνές τουρνουά μετά από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού πήρε την 9η θέση στο απλό Under 17, παράλληλα προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των «32» στο Under 19 και ωφελήθηκε βαθμολογικά. Την περασμένη εβδομάδα ο αθλητής της ΑΕΚ είχε 86 βαθμούς και στην τρέχουσα εμφανίζει 162. Ανέβηκε έτσι στο νούμερο 134 των αθλητών U17 από το 256 της προηγούμενης κατάταξης και στο νούμερο 291 του U19 από το 547 (είναι μάλιστα, και στους δύο πίνακες ακριβώς πίσω από τον συναθλητή του στην εθνική ομάδα Σωκράτη Γιαννούτσο).

Ενθαρρυντικό σαν νέο και για τον 13χρονο Γιάννη Κούτρα, το ότι επίσης μπήκε στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης. Στο Βελιγράδι έκανε το ντεμπούτο του σε τουρνουά στο εξωτερικό, αγωνίστηκε στο απλό του U13 και του U15 και πέρα από τη χρήσιμη εμπειρία αποκόμισε και μία νίκη. Ο ταλαντούχος αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου πήρε κάποιους βαθμούς για την αξιολόγηση και στο ITTF Table Tennis Youth Ranking εμφανίζεται στο νούμερο 86 και το νούμερο 314 αντίστοιχα στις δύο κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 07/10/2021[vid]

 

 

 

Η ΕΟΙ υποψήφια στα FEI Awards!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics