Breaking News
09 Οκτωβρίου 2021

Ο Πόρος έχασε 5-1 από τον ΟΦΗ, αλλά μέτρησε δυνάμεις και πήρε εμπειρίες από την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ».

 

 

Ο Πόρος έχασε 5-1 από τον ΟΦΗ, αλλά μέτρησε δυνάμεις και πήρε εμπειρίες από την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ».

Με τον Jon Toral να φοράει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ μετά τις 25 Ιουλίου και τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στη Westerlo, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Πόρου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με σκορ 5-1.


Ο Ισπανός μέσος πήρε τη θέση του Neira στο 60’ λεπτό και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με ένα υπέροχο γκολ που πέτυχε έπειτα από ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής, αποδεικνύοντας ότι μέρα με τη μέρα τίθεται όλο και περισσότερο στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Πόρος κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα της Super League δόκιμασε σχήματα και πρόσωπα, και πήρε πολύτιμες εμπειρίες με την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ».

 Ο αγώνας
Το σκορ άνοιξε ο Παπαδομιχελάκης με αυτογκόλ στο 18ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Neira διπλασίασε το σκορ με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής.

Ο Πόρος μείωσε με τον Λούσι και ο Durmishaj έκανε το 3-1 με εξαιρετικό πλασέ στο 50’. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πασαλίδης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ ο Toral πρόσθεσε το… κερασάκι στην «τούρτα» στο 83ο λεπτό, με ψύχραιμη ατομική προσπάθεια εντός περιοχής, ωραίο γύρισμα και εύστοχο πλασέ.

ΟΦΗ (ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ): Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης (74′ Χνάρης), Λάμπρου (74′ Χαλκιαδάκης), Νέιρα (62′ Τοράλ), Βαν Ντάινεν (74′ Αποστολάκης), Ναμπί (46′ Μεγιάδο), Ντουρμισάι (74′ Θεοδοσουλάκης), Γιαννούλης (74′ Γωνιωτάκης), Κοροβέσης (74′ Κορνηλάκης), Μπαλογιάννης (74′ Λέλεκας).

ΠΟΡΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ): Παναγιώτου (63′ Ζαφείρης), Λούσι (46′ Στεφανάκης), Πανάγου (46′ Μπάμπης), Παγώνης, Παπαδομιχελάκης (63′ Πλαϊτάκης), Καλαμιώτης (72′ Ψωρογιάννης), Αρώνης, Ράπτης (65′ Τσάτσος), Κουτσογιαννάκης, Πήλιος, Αζίζι (54΄ Καστελλιανάκης)
mikriliga.gr
Διαβάστε Επίσης

Όλα τα ζώδια 09/10

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Γεωργία - Ελλάδα 0-2 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics