Breaking News
11 Οκτωβρίου 2021

Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Μόναχο.

 

Δυο ακόμη μετάλλια και συμμετοχή σε πέντε μεγάλους τελικούς και δυο τελικούς Β πρόσθεσε η ελληνική κωπηλασία στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη της μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Μόναχο.

Οι Ευαγγελία Φράγκου και Στυλιανή Νάτσιουλα κατέκτησαν πανηγυρικά το χρυσό στο διπλό σκιφ με χρόνο 7:25.96 αφήνοντας πολύ πίσω τη 2η Σλοβενία (7:31.87) και την 3η Λευκορωσία (7:35.08).

Οι Ευαγγελία Βακοπούλου-Λεμονιά Μακρυγιαννη- Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπίδου κέρδισαν το χάλκινο στο τελικό της τετρακώπου άνευ των Νεανίδων με χρόνο 7;26.11 πίσω από την Ρουμανία (7:17.36) και την Ιταλία (7:19.80).

Τρίτο μετάλλιο σε 60 μέρες για την Ευαγγελία Φράγκου

Μοναδικό επίτευγμα για την σχεδόν 19χρονη (γεννημένη στις 22/2/2003) Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟ Γιαννιτσών που κατακτά το τρίτο της μετάλλιο μέσα σε δυο μήνες και 2ο χρυσό αφού ήταν χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων στο σκιφ στις 15 Αυγούστου στη Βουλγαρία , κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ (μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου) στο Ευρωπαϊκό κάτω των 23 ετών στις 5 Σεπτεμβρίου στην Κούζιτσα της Πολωνίας και σήμερα μαζί με την Στυλιανή Νάτσιουλα του ΝΟ Καστοριάς κατακτά την κορυφή στο Ευρωπαϊκό στο διπλό σκιφ Νεανίδων.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στους σημερινούς τελικούς στο Μόναχο ο Ιάσωνας Εξάρχου κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ Εφήβων σε 7:37,90. Αντίστοιχη θέση (5η) και για τη Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη που έδωσε μεγάλη μάχη ως το τερματισμό για να ανέβει στο βάθρο ενώ 5ο ήταν και το διπλο σκιφ Εφήβων με τους Στράτο Τριαντάφυλλου και Ανδρεα Αθανασιαδη Καούδη που τερματίζοντας σε 6:58,04

Εξάλλου τη 2η θέση στον Τελικό Β και 8η στη γενική κατάταξη κατέλαβαν στη δίκωπο άνευ οι Χρήστος Μπουρνούτος- Κωνσταντίνος Βελλίδης με χρόνο 7:31,14 ενώ τη 4η θέση στον Τελικό Β και 10η στη γενική κατέλαβε η τετράκωπος άνευ των εφήβων με τους Π. Αδάμ-Γ. Παπαδόπουλο-Α. Καρέτσο-Σ. Γεωργίου σε χρόνο 6:49,20.
onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

 

Παναθηναϊκός – Σκοποβολή: «Σάρωσε» τα μετάλλια στη Σπάρτη

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics