Breaking News
13 Οκτωβρίου 2021

Με τους Πραξιτέλη Βούρο και Felipe Gallegos πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/10) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις πάσας, παιχνίδια κατοχής και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

 

Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης, Jonathan De Guzman και Boy Waterman, λόγω ίωσης αλλά και οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (13/10), στις 11:00.

Διαβάστε Επίσης

 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

Στέγη και μοριοδότηση μαθητών στις σεισμόπληκτες περιοχές της Π.Ε Ηρακλείου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics