Breaking News
05 Νοεμβρίου 2021

Μία ακόμα διοργάνωση, που προκηρύχθηκε αυτές τις ημέρες από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών.

Θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου, θα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού και του ατομικού και θα είναι το πρώτο Πανελλήνιο για την περίοδο 2021-2022. Το ιδιαίτερα σημαντικό για το ετήσιο event, που αφορά σε άνδρες και γυναίκες μέχρι 21 ετών, είναι ότι το φετινό πλάνο επιφυλάσσει δύο επανεμφανίσεις σε αγωνίσματα κι αυτό γίνεται επιπλέον κίνητρο για τα σωματεία και τους αθλητές. Κατ’ αρχάς, όπως είχε προαναγγείλει η Ε.Φ.Ο,Επ.Α., επανέρχεται σε αυτές τις διοργανώσεις το διπλό μικτό, το οποίο είχε αφαιρέσει για χρόνια από το πρόγραμμά της. Στο Πανελλήνιο Νέων ανδρών-Νέων γυναικών θα ξαναδούν οι φίλοι του αθλήματος το αγώνισμα, που είχε γίνει τελευταία φορά τη σεζόν 2009-2010. Επίσης, στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία επανέρχεται μετά από πολύ καιρό το ομαδικό. Τελευταία χρονιά είχε διεξαχθεί την περίοδο 2010-2011 και από την επιστροφή του θεσμού στο καλεντάρι (σεζόν 2018-2019) έως σήμερα, δεν εντασσόταν στο πρόγραμμα.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται την προσεχή Πέμπτη 11 του μήνα. Τη Δευτέρα 15 του μήνα θ’ ανακοινωθεί η διεξαγωγή του ομαδικού με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας θα διενεργηθεί η κλήρωση των αγώνων. Η ομοσπονδία σημειώνει στην προκήρυξη ότι προϋπόθεση για το ομαδικό είναι να δηλωθούν τουλάχιστον 12 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών.

Τις δύο πρώτες ημέρες, 19 και 20 Νοεμβρίου, είναι να διεξαχθούν τα ομαδικά, ενώ τα ατομικά (απλό, διπλό και διπλό μικτό) θα γίνουν στις 20, 21 και 22 Νοεμβρίου. Το διπλό Νέων ανδρών και το διπλό Νέων γυναικών βγήκε αναγκαστικά εκτός μόνο πέρσι, λόγω των υγειονομικών μέτρων. Στην ενότητα των ανακοινώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη της διοργάνωσης, όπου υπάρχουν και τα παράβολα συμμετοχής.
Διαβάστε Επίσης

 Κύπελλο Ελλάδος: Με άρωμα... Χριστουγέννων τα προημιτελικά

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics