Breaking News
09 Νοεμβρίου 2021

Παρουσία του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων ο 7ος αγώνας κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting 100 στόχων.
KTEO Κρήτης


Τη διοργάνωση ανέλαβε (και έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία) η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης, ενώ πήραν μέρος κορυφαίοι αθλητές πήλινου στόχου. Μάλιστα ο σκοπευτής Weis Rahman πέτυχε το απόλυτο (100/100), κάτι που έγινε για πρώτη φορά φέτος.

Δεν έλειψαν και οι Χανιώτικες επιτυχίες με τους Φραντζεσκάκη, Νικολαντωνάκη και Μανουσάκη να διακρίνονται στις κατηγορίες τους. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΣΚΟΛΕΚ αναφέρει σχετικά:

 

«Η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης διοργάνωσε με επιτυχία τον 7ο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting 100 στόχων στις 7 Νοεμβρίου 2021 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μας τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαίοι αθλητές τις Ελλάδος πήλινου στόχου, μεγάλη επιτυχία είχε ο σκοπευτής Weis Rahman με το απόλυτο 100/100 όπου έγινε φέτος πρώτη φορά. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός όπως αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τους έφηβους μας με πρωτιά στο ομαδικό και κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις κατά σειρά Φραντζεσκάκης Ν. (88/100) Νικολαντωνάκης Εφ. (84/100), Μανουσάκης Νικηφ.(75/100).

Στον αγώνα έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της Σκοπευτικης Ομοσπονδία Ελλάδος κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιος και ο πρόεδρος τις ΕΤΕΚΟ κ. Τσαρουχακης Παναγιώτης. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς του αγώνα Δήμο Χανίων, Αντιπεριφερεια Χανίων και ΑΝΕΚ LINES BLUE STAR FERRIES.»
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 09 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Γιαννακόπουλος: "Όταν κατακτήσαμε το Euro, ο Ρεχάγκελ τσούγκρισε ένα ποτήρι κρασί και έφυγε"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics